Laatste artikels van Regio

GOOIK / HALLE - De nieuwe Volvo XC60 van garage Sterckx

Editiepajot_gooik__sterckx_1__kopie_
Philip en Ilse bij twee prachtige wagens. - Foto Marc Colpaert
 

In restaurant De Popelier in Gooik werd door de firma Sterckx uit Halle de nieuwe Volvo XC60 voorgesteld. Garage Sterckx met vestigingen in Halle en Sint-Genesius-Rode nodigden hun klanten uit om in alle rust en met een hapje en een drankje van de nieuwe Volvo XC60 te komen genieten. En het moet gezegd worden deze laatste aanwinst ziet er veelbelovend uit. Zowel langs de buitenkant als langs binnen kan men hier spreken van een uitstekende afgewerkte wagen. Volgens de reclame die de laatste weken onze schermen overspoelden is dit blijkbaar ook een wagen die automatisch stopt 
 

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 sep 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

REGIO / HALLE - Help het Rode Kruis Vlaanderen helpen in JOUW buurt

Nieuwe_tassen
De nieuwe tassen (Ingezonden)

 Op 25 september 2017 gaat de Lokale Steunactie van start. Een nieuwe campagne van Rode Kruis Halle. Elke euro gaat rechtstreeks naar hulp in eigen regio. Denk maar aan pleisters, ontsmettingsmateriaal, brancards, ambulances, zuurstofmaskers, …

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 sep 2017
Felix Merckx
 

REGIO - K-Creation LEGACY op 22 september in CC De Meent

Legacyshow1-1
 

CHRIST’OF, al jarenlang trouwe dansdocent bij de Jacksondancerz van K-creation, brengt tezamen met zijn live band (8 muzikanten), backing vocals en dansers een wervelende visuele show waar de bekendste Michaël Jackson nummers in een sublieme muzikale opvolging de revue passeren.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 sep 2017
Sam Herremans
ingezonden
 

REGIO / BEERSEL - Vlaamse Rand blaast verzamelen over wonen, welzijn en openbaar vervoer

Editiepajot_regio
Foto © Elsie De Greef / Welkomstwoord door minister Ben Weyts
 

Meer dan 100 mandatarissen en vertegenwoordigers van organisaties en administraties verzamelden vandaag in Beersel voor de 2de editie van het colloquium ‘Stand van de Rand’. Met dit initiatief  verzamelde minister Ben Weyts alle betrokkenen bij het beleid voor de Vlaamse Rand. “Het is belangrijk om de koppen regelmatig bij elkaar te steken”, zegt Weyts.

 

Klik hier om meer te lezen

 
16 sep 2017
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 

REGIO – Winnaars Zennetoer 2016 - 2017 met groot succes in De Voice op VTM.

Voice
Foto Emile Devogeleer
 

 Houston’s Problem speelde verleden donderdag nog de tent plat op festivhalle, wonnen de Zennetoer editie 2016 – 2017 en gisteren avond zorgde ze opnieuw voor een stunt, ditmaal op VTM waar de groep met twee band leden deel nam aan het liedjes programma de Voice.

 

Klik hier om meer te lezen

 
16 sep 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

OETINGEN - Run voor het goede doel

Editiepajot_gooik_lopen_tegen__kopie_
Het bestuur is er klaar voor. - Foto Marc Colpaert
 
Op zaterdag 16 september organiseert de Joggingclub Oetingen naar aanleiding van hun 15-jarig bestaan de 'Run To Remember Again' een soort van aflossingsmarathon. De opbrengst van dit event gaat integraal naar de Stichting Alzheimer Onderzoek(SAO). Ondertussen zijn de voorinschrijvingen afgesloten en hebben zich niet minder dan 89 teams samen goed voor 415 lopers ingeschreven om deel te nemen aan deze aflossingsmarathon. Niemand minder dan Erik Vanlooy komt het startschot geven om 12 uur op het Kerkplein in Oetingen
 

Klik hier om meer te lezen

 
15 sep 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

REGIO : Nacht & nevel, het nieuwe boek van Luc Deflo

Nacht___nevel_hr
Luc Deflo schreef ‘Nacht & nevel’. Ingezonden foto.
 

 Luc Deflo schreef een ultraspannende thriller die de lezer van pagina 1 tot de laatste pagina in de ban zal houden. De triller ligt vanaf 16 september in de boekenhandel.  ‘Nacht & nevel’ is verschenen bij Borgerhoff & Lamberigts en kost 22,99 euro. Hij telt 320 pagina’s. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 sep 2017
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

REGIO - Zenne & Zoniën gaat orde scheppen in zijn verleden

Zenne_en_zponien_nieuw_kleur
EP

 Vanaf de maand oktober 2017 brengt Zenne & Zoniën  orde in de papierberg die ze de afgelopen jaren hebben verzameld. In samenwerking met Den Ast in  (en van de stad) Halle willen ze alle relevante informatie over de vereniging, haar acties en activiteiten, haar successen en frustraties onderbrengen in een toegankelijk verenigingsarchief.

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 sep 2017
Felix Merckx
Ep
 

REGIO - Dag van de land bouw

Landbouw
EP

 Op zondag 17 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden weer de Dag van de Landbouw. 44 bedrijfsleiders gunnen je dan, samen met hun familie, graag een blik op hun werk, producten en het leven op deze land- en tuinbouwbedrijven. Het thema is ‘Het begint bij ons’.

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 sep 2017
Felix Merckx
EP
 

REGIO - Opening mountainbikenetwerk Zuid-West

2017-09-02-jvb_mountainbike-zuid-west
Ingezonden foto
 

 De provincie Vlaams-Brabant, de Sportregio Zuid-West en Sport Vlaanderen openden  het nieuwe ’Mountainbikenetwerk Zuid-West’.‘We verbonden de bestaande gemeentelijke mountainbikelussen van Beersel, Dilbeek, Halle, Sint-Genesius-Rode en Sint-Pieters-Leeuw tot een netwerk van 216 km’, zegt Marc Florquin, gedeputeerde van sport.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 sep 2017
Felix Merckx
Regio
 
 

Meer Nieuws

Felix Merckx | 28 aug 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 11 aug 2017
Marc Colpaert | 31 dec 2016
Emile Devogeleer | 07 jul 2016

archief