Laatste artikels van Regio

C21

NINOVE - Bestel nu uw valentijnsontbijt van de vzw Kapitein Baaf

Editie_ninove_brug_twee_3__kopie_
Illustratiebeeld.- Foto Marc Colpaert
 
VZW Kapitein Baaf pakt ook dit jaar uit met een valentijnsontbijtactie.  Deze vijfde editie zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 11 februari en zondag 12 februari. Dit ten voordele van de infrastructuur en ondersteuning van KSA Sint-Baafs Ninove.

 

 

Klik hier om meer te lezen

 
02 feb 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 

REGIO - 25 klassieke concerten in Pajottenland en Zennevallei

Folderklassiek_cover
 

 Liefhebbers van klassieke muziek vinden de komende maanden hun gading in de 17 gemeenten van het Pajottenland en de Zennevallei. Tussen februari en augustus vinden er maar liefst 25 concerten plaats op diverse locaties in de regio

 

Klik hier om meer te lezen

 
31 jan 2023
Marc Sluys
 

Alcoholvrij zit in de lift: 1 op 5 koopt alcoholvrije alternatieven - Colruyt Laagste Prijzen breidt assortiment alcoholvrije dranken fors uit

Scherm__afbeelding_2023-01-30_om_10
 

 De start van het nieuwe jaar is het moment voor goede voornemens. Voor veel mensen betekent dat een maand zonder alcohol met Dry January of Tournée Minérale. 
Uit de cijfers van Colruyt Laagste Prijzen blijkt dat consumenten het hele jaar door steeds bewuster met alcohol omgaan en dat niet zozeer tijdens januari en februari een piek kent. 1 op 5 klanten koopt wel eens een alcoholvrij alternatief. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
31 jan 2023
Marc Sluys
 

REGIO - Voor de 4de maal de Quiz for Specials

De_winnaars_van_de_okkernoot__kopie_
De winnaars
 
Op donderdag 26 januari  organiseerde Schoonderhage vzw, na 2 jaar onderbreking, voor de 4de maal de Quiz for Specials, een algemene kennisquiz op maat van hun bewoners. De winnaars waren De krachtpatsers, een ploeg van de Okkernoot in Denderwindeke. Er namen dit jaar 30 ploegen van 4-5 bewoners en een niet helpende begeleider deel. Niet enkel de verschillende afdelingen van Schoonderhage namen deel, er zijn bewoners van 
 

Klik hier om meer te lezen

 
29 jan 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 

Schrijf je in voor de tuinworkshops van Intradura

Scherm__afbeelding_2023-01-26_om_19
 

 Heb je groene vingers? Dan begint het waarschijnlijk stilaan te kriebelen om aan het voorjaar te beginnen. Intradura en de Tuincoach organiseren in februari alvast 3 inspirerende tuinworkshops, telkens op zaterdag van 10 tot 12 uur. Snel inschrijven is de boodschap! Het aantal plaatsen is beperkt tot 15 deelnemers per sessie.

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 jan 2023
Marc Sluys
 

REGIO - Volwassen Odisee-student is 7 keer op 10 een vrouw

Scherm__afbeelding_2023-01-25_om_10
 

De tijd dat de hogeschoolstudent steevast een 17-jarige was die vers van de schoolbanken kwam, is stilaan voorbij.  Hogeschool Odisee merkt al enkele jaren een stijging van het aantal 'volwassen studenten' - studenten van 25 of ouder. Intussen maken ze al bijna één vierde uit van de om en bij 11.000 studenten aan de hogeschool, op campus Schaarbeek zelfs meer dan 70%. En nog opvallender: het gaat meestal om vrouwen die job

 

 

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 jan 2023
Marc Sluys
 

Energiehuis 3Wplus waarschuwt voor phishing mails

Scherm__afbeelding_2023-01-25_om_00
 

Het Energiehuis 3Wplus vraagt inwoners van Halle-Vilvoorde om uit te kijken voor frauduleuze berichten over de uitbetaling van energiepremies. ‘We kregen al van een tiental mensen hierover een melding’, klinkt het.


 

Klik hier om meer te lezen

 
25 jan 2023
Marc Sluys
 

Provincieraad heft aanvullende renovatielening op

Scherm__afbeelding_2023-01-24_om_16
 

 De raad van de provincie Vlaams-Brabant schrapt vanaf 1 juli het reglement voor een aanvullende renovatielening. Dit reglement is door gelijkaardige Vlaamse initiatieven overbodig geworden. Het reglement heeft, na meer dan 60 jaar dienst, zijn nut bewezen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
24 jan 2023
Marc Sluys
 

REGIO - Vlaams-Brabant heeft meeste te winnen bij Vlaamse onafhankelijkheid

Img_4946
 

De Vlaams-Brabantse ploeg van Vlaams Belang verzamelde zondag in Haacht voor haar traditionele nieuwjaarsreceptie. De sterke peilingen doen het enthousiasme ook in Vlaams-Brabant merkelijk toenemen. Onder meer Dries Van Langenhove nam er het woord.  

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 jan 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 

VOLLEZELE - Veerle ging fietsen met niemand minder dan koningin Mathilde

A_a_veerle_minner
Officiële foto voor de start van de fietstocht van het Paleis
 

Veerle Minner uit Vollezele mocht samen met andere mensen gaan fietsen samen met koningin Mathilde in Eeklo. Voor Veerle was het een leuke uistap en ze vond de koningin een zeer leuke madam. Ze mocht ook heel wat vragen stellen. Nu vrijdag 20 januari kunt u de reportage over - Mathilde wordt 50 - bekijken bij de commerciele omroep VTM en kunt u tevens een glimp opvangen van Veerle. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 jan 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 09 jan 2023

archief