Laatste artikels van Regio

BEERSEL/REGIO Toerisme Vlaams-Brabant huldigde 700 meters en peters

Editiepajot_bart_devill___petersenmetersvl_brabant
foto Bart Devillé
 

 Toerisme Vlaams-Brabant bedankte tijdens haar 15de Peter- en meterdag op zondag 24 september in Beersel de 700 vrijwilligers die de fiets-, wandel- en ruiterroutes inspecteren. Zowat de helft kwam mee vieren in Beersel. Deze peters en meters zijn vrijwilligers die drie keer per jaar de fiets-, ruiter- en wandelroutes in Vlaams-Brabant inspecteren. Momenteel zijn er 700 actief. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-PIETERS-LEEUW / REGIO De Lambiek Fabriek presenteert Oude Geuze Brett-Elle

Editiepajot_bart_devill___bret_elle1
foto Bart Devillé
 

 De Oude Geuze van  Boon, 3 Fonteinen, Oud-Beersel, Lindemans, Timmermans, Hanssens e.a. krijgen weldra gezelschap van Oude Geuze “Brett-Elle”, of het resultaat van een uit de hand gelopen hobby van een groepje vrienden uit de Zennevallei, toch het epicentrum van spontane gisting. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

BEERSEL/REGIO Vzw Zot van Beersel organiseert zijn 3de retro fuif

Editiepajot_bart_devill___fuifzvbeersel_2017
Foto Devillé
 

 Op zaterdag  7 oktober 2017 organiseert vzw Zot van Beersel voor de derde maal zijn  ‘Do You Love The 80’s Party’ in het  DOC te Alsemberg.   Nieuw dit jaar is dat er op algemene aanvraag ook the 70’s  bij betrokken worden. De nieuwe naam  wordt dan ook “Do You Love the 70’s and 80’s “.  

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DROGENBOS “Wonen en werken” nu ook in Drogenbos

Editiepajot_bart_devill___wonenenwerken_inzennevallei
foto Bart Devillé
 

 Op 20 september  werd de expo “Wonen en werken in de Zennevallei” in het FeliXart Museum in Drogenbos officieel geopend. Deze tentoonstelling en de bijhorende rondritten passen in het strategisch project Zennevallei. Hiermee willen de provincie Vlaams Brabant, de Vlaamse overheid, het Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei en de gemeenten Beersel, Drogenbos, Halle en Sint-Pieters-Leeuw de regio opwaarderen. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 sep 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

GOOIK / HALLE - De nieuwe Volvo XC60 van garage Sterckx

Editiepajot_gooik__sterckx_1__kopie_
Philip en Ilse bij twee prachtige wagens. - Foto Marc Colpaert
 

In restaurant De Popelier in Gooik werd door de firma Sterckx uit Halle de nieuwe Volvo XC60 voorgesteld. Garage Sterckx met vestigingen in Halle en Sint-Genesius-Rode nodigden hun klanten uit om in alle rust en met een hapje en een drankje van de nieuwe Volvo XC60 te komen genieten. En het moet gezegd worden deze laatste aanwinst ziet er veelbelovend uit. Zowel langs de buitenkant als langs binnen kan men hier spreken van een uitstekende afgewerkte wagen. Volgens de reclame die de laatste weken onze schermen overspoelden is dit blijkbaar ook een wagen die automatisch stopt 
 

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 sep 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

REGIO / HALLE - Help het Rode Kruis Vlaanderen helpen in JOUW buurt

Nieuwe_tassen
De nieuwe tassen (Ingezonden)

 Op 25 september 2017 gaat de Lokale Steunactie van start. Een nieuwe campagne van Rode Kruis Halle. Elke euro gaat rechtstreeks naar hulp in eigen regio. Denk maar aan pleisters, ontsmettingsmateriaal, brancards, ambulances, zuurstofmaskers, …

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 sep 2017
Felix Merckx
 

REGIO - K-Creation LEGACY op 22 september in CC De Meent

Legacyshow1-1
 

CHRIST’OF, al jarenlang trouwe dansdocent bij de Jacksondancerz van K-creation, brengt tezamen met zijn live band (8 muzikanten), backing vocals en dansers een wervelende visuele show waar de bekendste Michaël Jackson nummers in een sublieme muzikale opvolging de revue passeren.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 sep 2017
Sam Herremans
ingezonden
 

REGIO / BEERSEL - Vlaamse Rand blaast verzamelen over wonen, welzijn en openbaar vervoer

Editiepajot_regio
Foto © Elsie De Greef / Welkomstwoord door minister Ben Weyts
 

Meer dan 100 mandatarissen en vertegenwoordigers van organisaties en administraties verzamelden vandaag in Beersel voor de 2de editie van het colloquium ‘Stand van de Rand’. Met dit initiatief  verzamelde minister Ben Weyts alle betrokkenen bij het beleid voor de Vlaamse Rand. “Het is belangrijk om de koppen regelmatig bij elkaar te steken”, zegt Weyts.

 

Klik hier om meer te lezen

 
16 sep 2017
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 

REGIO – Winnaars Zennetoer 2016 - 2017 met groot succes in De Voice op VTM.

Voice
Foto Emile Devogeleer
 

 Houston’s Problem speelde verleden donderdag nog de tent plat op festivhalle, wonnen de Zennetoer editie 2016 – 2017 en gisteren avond zorgde ze opnieuw voor een stunt, ditmaal op VTM waar de groep met twee band leden deel nam aan het liedjes programma de Voice.

 

Klik hier om meer te lezen

 
16 sep 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

OETINGEN - Run voor het goede doel

Editiepajot_gooik_lopen_tegen__kopie_
Het bestuur is er klaar voor. - Foto Marc Colpaert
 
Op zaterdag 16 september organiseert de Joggingclub Oetingen naar aanleiding van hun 15-jarig bestaan de 'Run To Remember Again' een soort van aflossingsmarathon. De opbrengst van dit event gaat integraal naar de Stichting Alzheimer Onderzoek(SAO). Ondertussen zijn de voorinschrijvingen afgesloten en hebben zich niet minder dan 89 teams samen goed voor 415 lopers ingeschreven om deel te nemen aan deze aflossingsmarathon. Niemand minder dan Erik Vanlooy komt het startschot geven om 12 uur op het Kerkplein in Oetingen
 

Klik hier om meer te lezen

 
15 sep 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 

Meer Nieuws

Felix Merckx | 12 sep 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Felix Merckx | 28 aug 2017
Marc Colpaert | 11 aug 2017
Marc Colpaert | 31 dec 2016
Emile Devogeleer | 07 jul 2016

archief