REGIO - Paul Severs nieuwe single ‘Als Jij Maar Bij Me Bent’

C21

REGIO - Paul Severs nieuwe single ‘Als Jij Maar Bij Me Bent’

Editiepajot-ingezonden-paul-severs-als-jij-maar-bij-me-bent-20052014
ingezonden

Vorig jaar maakte Paul Severs drie singles met zijn vriend en collega Dennie Damaro, nl Marieke, Mooie Meisjes en 's Nachts Na tweeën. Deze singles zijn grote hits geworden en stonden heel hoog genoteerd in de vlaamse top 10.

Maar voor de nieuwe single gaat Paul Severs opnieuw solo en dit op een schitterende manier. Het is een fris en vlot liedje geworden met als titel ALS JIJ MAAR BIJ ME BENT. Het nummer werd geschreven door Paul Pans en Paul Severs in een productie en arrangement van zijn zoon Christophe Severs. Als je het éénmaal hebt gehoord, kan je het meteen meezingen en blijft het de hele dag in je hoofd hangen. Het is dan ook een "echt Paul Severs"-liedje, waarin je zijn stijl onmiddellijk herkent. We wensen jullie veel luistergenot en hopen dat deze nieuwe Top-single van onze sympathieke Paul Severs in jullie smaak valt.

U kan deze singel downloaden via deze link, zo hebt U hem onmiddellijk in jullie bezit en bovendien telt elke download ook voor de vlaamse top 10 en dus steunt u onze zanger uit de streek.

Link : https://itunes.apple.com/be/album/als-jij-maar-bij-me-bent/id877769823?i=877774919&l=nl  

Voor al uw feesten en privefeesten www.paulsevers.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2014
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 28 jun 2024

archief