Coyote GPS,
de eerste radarverklikker met geïntegreerde navigatie

C21

Coyote GPS,
de eerste radarverklikker met geïntegreerde navigatie

Coyote_
De nieuwe Coyote met navigatie.
 

Coyote Systems Benelux, Europees marktleider van de radarverklikkers, lanceert vandaag de Coyote GPS, de eerste radarverklikker met geïntegreerde GPS-systeem. Dit nieuwe product behoudt de diensten die tot het succes van Coyote hebben bijgedragen en integreert bijkomend een gepersonaliseerde routebegeleiding met cartografie van 23 landen, een real time verkeersindicator en twee nieuwe exclusieve diensten : de tankstations (openingsuren en prijzen) en parkings (openingsuren en beschikbare plaatsen) met een dynamische update. 
Coyote kadert in een logica van grotere verwachtingen van de bestuurders betreffende extra diensten. Volgens de studie van Accenture*, betreffen deze verwachtingen vooral het verkeer, de radars en de extra diensten zoals parkings en tankstations :
Verkeersinfo : 40% van de ondervraagden gebruiken reeds een verkeersinfodienst en 21% zijn van plan er een te gebruiken  
Mobiele radars : 59% van de bestuurders gebruiken deze dienst of willen hem gebruiken
Parking : 6% beschikken reeds over een dienst  voor parkings en 29% wil er binnenkort gebruik van maken

Wat België betreft, beantwoordt dit product aan de verwachtingen van het merendeel van de gebruikers van Coyote, die met meer dan 93% verklaren in de wagen een GPS te gebruiken**. De Coyote GPS zal verkocht worden tegen de aanbevolen prijs van €249 plus een abonnement van 12€ per maand, vanaf 10 juni in de Coyote Store, Avenue Franklin 5B te Waver, bij alle Coyote verdelers en ook op  http://www.coyotesystems.be

Vincent Hébert, General manager van Coyote Systems Benelux : "De Coyote GPS betekent een strategische vooruitgang in de opmars van ons aanbod. Naast de navigatie is er een volledig geïntegreerd ecosysteem van weginformatie dat we voorstellen aan onze huidige klanten en dat ons moet toelaten de traditionele gebruikers van navigatiemiddelen voor ons te winnen."
Pascal Courrier, Managing Director : "Wij hebben er voor gekozen ons aanbod van real time diensten met navigatie aan te vullen : steeds meer innovaties in het all-in-one  product van de radarverklikker !"

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mei 2014
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 28 jun 2024

archief