REGIO - Clouseau Centraal in Sportpaleis Antwerpen

REGIO - Clouseau Centraal in Sportpaleis Antwerpen

Editiepajot_clouseau_centraal_antwerpen-st
foto © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_clouseau_centraal_antwerpen-st
foto © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_clouseau_centraal_antwerpen-st
foto © Roger Mortelmans
 

Vier jaar na hun Laatste Ronde keren Koen en Kris Wauters terug naar de zaal die ze elf jaar lang gedurende vele avonden vulden. Meer dan 1,7 miljoen fans genoten in het Sportpaleis van de fenomenale Clouseaushows. Koen en Kris  imponeerden de aanwezigen met indrukwekkende podia, catwalks, bijzondere gasten, maar vooral door de verrassende bewerkingen van de Clouseauhits. Het is niet verwonderlijk dat het na drie jaar Clouseaustilte enorm begon te kriebelen bij Koen en Kris om terug op het podium te staan van de grootste en populairste concertzaal van het land. Ook de fans vroegen regelmatig aan Kris en Koen wanneer ze terug concerten zouden houden in het Sportpaleis.

Misschien eindigen wij onze carrière wel ooit in het Sportpaleis, zegt Koen lachend, misschien … over twintig jaar.

 

Trouwe bezoekers weten dat, ook met vele duizenden bezoekers in het Sportpaleis, de intimiteit tijdens een Clouseauconcert bewaard blijft. Dankzij  de centrale podiumopstelling wordt die intimiteit nog groter en kan iedereen Koen en Kris en hun bandleden van behoorlijk dichtbij zien. Volgens Koen kan men dan de sfeer in het grote Sportpaleis echt als een  theatergevoel omschrijven. 

 

Bij Clouseau Centraal wordt het licht het decor, vele bewegende lichtballen zullen voor de nodige sfeer zorgen. Maar voor Koen en Kris blijft de muziek wel het belangrijkste. Met Clouseau Centraal zullen zij oude en nieuwe muziek brengen, oude dingen in en nieuw jasje steken en liedjes voor de eerste maal brengen. Door de keuze voor een centrale podiumopstelling kan elk concert bijna 21.000 fans verwelkomen.

 

Een leuk weetje is ook dat Koen en Kris de Madammen van Radio 2 op dinsdag 21 oktober zullen vervangen. Zij brengen dan heel uitzonderlijk vanaf 10 uur  het programma “De Meneren”. 

 

Clouseau Centraal in het Sportpaleis op vrijdag 12 en zaterdag 13 december en vrijdag 2 januari om 20.30 uur en op zondag 28 december om 19 uur.

 

Kaarten 20, 26, 31, 38 en 45 euro (exclusief service- en portkosten en combiticket De Lijn) via Tele Ticket Service 070-345.345 (max 0,30 euro/min) 

 

www.teleticketservice.com - www.sportpaleis.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2014
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 27 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief