REGIO - Workshopdag BudgetInZicht

C21

REGIO - Workshopdag BudgetInZicht

Editiepajot_budgetinzicht_halle_vilvoorde_logo
Ep

BudgetInZicht Halle-Vilvoorde is een samenwerkingsverband tussen het Centrum Algemeen Welzijnswerk en de OCMW’s uit het werkingsgebied Halle-Vilvoorde dat werkt rond schuldhulpverlening en preventie van schulden voor jongeren en volwassenen.

Op dinsdag 25/11/2014 organiseert BIZ  Halle-Vilvoorde in de zorgregio Asse zijn derde workshopdag rond dit thema. Deze workshopdag vindt plaats in de gebouwen van het OCMW van Affligem (De Bellekouter).

 

Zowel in de namiddag als in de avond worden drie workshops georganiseerd rond energie, budgetvriendelijk koken en  verzorging.

Tussen de workshops, van 17u30 tot 18u30, worden er broodjes voorzien. Dan kunnen de deelnemers extra informatie verkrijgen bij de verschillende infostands.

Deze infostands worden bemand door organisaties die aan het thema schulden gelinkt kunnen worden. Zo zullen op deze dag onder andere het CAW, OCMW, de Huurdersbond,  de interlokale woonwinkel als de VDAB aanwezig zijn. De infostands zullen ook toegankelijk zijn voor personen die niet deelnemen aan de workshops en kunnen bezocht worden tussen 17u en 19u.

 

De deelnemers kunnen zich voor de workshops inschrijven via de OCMW’s van Affligem, Roosdaal, Liedekerke, Merchtem, Asse, Ternat en het CAW Halle-Vilvoorde.

 

Er wordt kinderopvang voorzien zodat ook personen met kinderen de kans hebben om de workshops te volgen. Zo zullen er spelletjes en een schminkstand aanwezig zijn.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2014
Sam Herremans
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 28 feb 2023
Marc Sluys | 22 feb 2023
Godelieve Deschuyffeleer | 16 feb 2023
Devogeleer Emile | 07 feb 2023

archief