REGIO - Vlaams-Brabant scoort met wandelnetwerk Pajottenland

C21

REGIO - Vlaams-Brabant scoort met wandelnetwerk Pajottenland

Wandelwegen_pajottenland
De prijsuitreiking op de Fiets- en Wandelbeurs (Ingezonden foto
 

Op de Fiets- en Wandelbeurs in Antwerp Expo werd het Wandelnetwerk Pajottenland uitgeroepen tot beste Belgische Wandelroute van het jaar. De jury prees op de prijsuitreiking de kwaliteit van het netwerk dat er duidelijk bovenuit stak: de routes uiteraard maar ook de kaart en het heldere overzicht, het bijhorende boekje en de info op de website met maar liefst 22 themaroutes en een overzicht van de horeca.

‘We zijn heel fier dat ons wandelnetwerk in het Pajottenland deze titel gekregen heeft. Het is een beloning voor het harde werk dat we, samen met het Regionaal Landschap Pajottenland en Zennevallei, geleverd hebben. Vorig jaar hebben we het netwerk nog uitgebreid tot een parcours van 760 km. Daarmee is het netwerk het grootste van het land, en nu ook het beste’, glundert Monique Swinnen, gedeputeerde voor toerisme.
Om deze titel te vieren, lanceert Toerisme Vlaams-Brabant vanaf maandag 2 maart een wedstrijd op www.verliefdopvlaamsbrabant.be . Deelnemers kunnen vijf wandelweekends in het Pajottenland winnen.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mrt 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 30 mei 2023
Marc Sluys | 29 mei 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief