REGIO / Sven Pletincx start tweede termijn als jongerenvoorzitter van Jong N-VA Zenneland

C21

REGIO / Sven Pletincx start tweede termijn als jongerenvoorzitter van Jong N-VA Zenneland

Editiepajot_regio
Ingezonden foto van links naar rechts: Jeroen, Sarah, Sven, Dorien en Nand
 

Jong N-VA Zenneland, de N-VA jongerenafdeling van Halle / Sint-Pieters-Leeuw / Beersel / Linkebeek / Sint-Genesius-Rode / Drogenbos en Pepingen, organiseerde een bestuursverkiezing. Alle N-VA leden jonger dan 31 jaar konden zich kandidaat stellen en mochten ook hun stem uitbrengen. De Jong N-VA’ers verkozen Sven Pletincx uit Halle voor een tweede termijn als hun voorzitter.

Sven is chemisch ingenieur en doctoreert momenteel aan de VUB. Sinds januari 2013 is hij ook OCMW-raadslid van de stad Halle en Regicoördinator bij Jong N-VA Nationaal. Ondervoorzitter is Sarah Van Hassel, leerkracht lager en middelbaar onderwijs en OCMW-raadslid in Sint-Pieters-Leeuw. Tevens is ze ook actief bij Jong N-VA Nationaal als lid van het Dagelijks Bestuur. Nand Cremers, student geschiedenis aan de VUB, werd verkozen tot secretaris en zal Zenneland afvaardigen in de Halse Jeugdraad. Penningmeester is Jeroen Vanzeebroeck uit Beersel. Jeroen is student Rechten aan de KUL. De andere bestuursleden zijn Dorien Van Hassel (Sint-Pieters-Leeuw), Lien Van Simaey (Pepingen), Samuel Debruyn (Beersel), Gemeenteraadslid Sven Vranken (Halle) en Gemeenteraadslid Willem Vandenbussche (Beersel).

Samen maken zij politiek toegankelijker voor de jeugd. Dit doen ze met allerhande activiteiten waaronder gezamenlijke bezoeken aan de gemeenteraad, een filmavond en debatten. Ook luchtige activiteiten waaronder het brouwen van het bier “Zennenat”, hun jaarlijkse jeugdhuizentocht met een feestbus en verscheidene ludieke acties vinden plaats. Hun eerstvolgende activiteit is een zangavond “Zenneland Zingt” op 24 april vanaf 18u30 in GC de Boesdaalhoeve in Sint-Genesius-Rode. Je kan er bovendien genieten van lekkere croques en Zennenat bier.

Meer informatie kan je altijd vinden op de Facebook-pagina: http://www.facebook.com/jongnvazenneland.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 01 dec 2023
Marc Sluys | 30 nov 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 nov 2023

archief