REGIO - Nieuwe streekfolder over het Pajottenland

C21

REGIO - Nieuwe streekfolder over het Pajottenland

Editiepajot_toeristische_1__folder
Ingezonden foto's
 
Editiepajot_toeristische_folder
Ingezonden foto's
 

De Pajottersdag, die gisteren plaats vond in het centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, was een groot succes. Bezoekers konden genieten van lekkere streekproducten op het meterslange zomers terras mét een streepje muziek van de Pajot Swing Jazz Band op de achtergrond. Tussen 14u en 16u konden fans terecht bij enkele bekende acteurs van de serie 'Amateurs', die op een zonnig plekje handtekeningen uitdeelden op nieuwe postkaartjes die door Toerisme Pajottenland & Zennevallei werden voorzien.

Met het mooie weer daarbovenop kon de dag niet meer stuk. Wandelaars konden deelnemen aan de proevertjestocht, een wandeling van 6 km langs het knooppuntennetwerk. Een prachtige tocht waarbij de mensen onderweg verwend werden met enkele lekkere proevertjes van o.a. hoevebakkerij Van Cutsem, het Provinciaal Proefcentrum voor Kleinfruit, Chocolaterie De Parel en het bezoekerscentrum De Lambiek.
Tevens werd een nieuwe toeristische streekfolder voorgesteld, die ongeveer een 2-tal jaren zal meegaan en verspreid zal worden op verschillende toeristische infopunten in de regio.
De folder, met als rode draad het Pajottenland & de Zennevallei als decor voor Vlaamse series en films neemt je mee langs enkele prachtige plekjes uit onze streek en geeft je meteen een overzicht van series en films die ergens in de 16 gemeentes werden opgenomen.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto(s
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 21 sep 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 18 sep 2023
Marc Colpaert | 09 sep 2023

archief