REGIO - N-VA Zenneland organiseert 11 juli wedstrijd

C21

REGIO - N-VA Zenneland organiseert 11 juli wedstrijd

Editiepajot_regio
Ingezonden foto
 

Jong N-VA Zenneland, de jongerenafdeling van N-VA Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Beersel, Sint-Genesius Rode en Pepingen organiseert naar aanloop van 11 juli ‘Zenneland Zoekt’, een wedstrijd in het teken van onze Vlaamse Feestdag.

Ergens in de Zennevallei ligt de Vlaamse leeuwenvlag verstopt. Wie de vlag als eerste vindt, mag deze houden maar krijgt daarnaast ook een extra geschenk. Is de vlag al weg? Niet getreurd! De andere deelnemers maken nog kans op een troostprijs. Maak daarvoor een originele selfie van de locatie en plaats deze op onze Facebookpagina. Vanaf maandag 6 juli posten we elke dag een tip op onze Facebookpagina die je in staat zal stellen de vlag te lokaliseren. Heb je de vlag gevonden? Maak een selfie met de vlag op de locatie en breng de vlag om 13u02 naar Café ‘Blue Note’ op de Grote Markt in Halle. Wij nodigen alle deelnemers dan ook uit voor onze prijsuitreiking en een drankje te nuttigen.

Voor meer uitleg kan je een kijkje nemen op onze Facebookpagina: http://www.facebook.com/jongnvazenneland of neem een kijkje op https://www.youtube.com/watch?v=i9wU9SAMp9A&feature=youtu.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jul 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 mrt 2024

archief