Pascal Braeckman en Ron Reuman uit onze REGIO samen op het podium in cc De Meent

Pascal Braeckman en Ron Reuman uit onze REGIO samen op het podium in cc De Meent

Editiepajot_regio
Ingezonden foto van Pigbagarmy
 
Editiepajot_regio
Ingezonden foto van Pigbagarmy
 

Pascal Braeckman afkomstig van Buizingen en Ron Reuman afkomstig van Sint-Pieters-Leeuw brengen binnenkort ambiance in cc De meent. Ze staan samen op 2 oktober met Pigbagarmy op het podium. Pigbagarmy staat voor een negentig minuten durende rollercoaster doorheen de muziek van de jaren ’90.

Pigbag was de naam van de discobar van Pascal Braeckman uit de jaren tachtig. Pascal is nu gekend van de TV-programma’s: Tomtesterom, Beste Vrienden, Wauters vs. Waes,… Maar in Beersel, Rode, Halle en omstreken is hij vooral gekend van discobar Pigbag, hij speelde vroeger op heel veel fuiven. Een discobar die Pascal deze zomer nieuw leven inblies, maar dan live! Hiervoor roept hij de hulp in van goede vrienden Jan Van Eyken (De Kreuners),  Axl Peleman (zanger, bassist),  Ron Reuman (drums), Howie Dunham aka Buzz (beats & samples) en Roeland Vandemoortele (guitar & vocals) . Een vrouw mocht echter niet ontbreken. Pascals oog viel op duizendpoot Eline De Munck, een klok van een stem, waarmee hij in het verleden reeds fijn samenwerkte. 

(Her)Beleef de jaren ’90 op een pittige en verrassende manier en kom mee feesten met deze coverband en leef je uit op de afterparty met discobar Pigbag. Meer info: http://www.demeent.be/nl/event/1027/-afterparty-met-discobar-pigbag

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief