REGIO - Jeugdhuizentocht van Jong N-VA Zenneland en Pajottenland groot succes

C21

REGIO - Jeugdhuizentocht van Jong N-VA Zenneland en Pajottenland groot succes

Editiepajot_regio
Ingezonden foto
 
Editiepajot_regio
Ingezonden foto
 

Zaterdag trokken Jong N-VA Zenneland en Jong N-VA Pajottenland met een grote groep jongeren op jeugdhuizentocht. Reeds voor de vierde keer trokken de jongeren met een speciale feestbus doorheen de streek. Op hun tocht deden ze allerlei jeugdhuizen en cafés aan in de Vlaamse Rand rond Brussel, onder andere in Beersel, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Roosdaal, Gooik en Lennik.

Sven Pletincx, jongeren-voorzitter van Jong N-VA Zenneland: “Na het succes van ons huisbier Zennenat kunnen we de jeugdhuizentochten ook stilaan een waar succesverhaal noemen. Jongeren motiveren om actief te worden in de politiek en onze Jong-N-VA stem laten horen op lokaal niveau zijn onze speerpunten. Daarnaast willen we via apolitieke acties, zoals deze, dicht bij de jongeren staan. We zijn dan ook blij dat deze jeugdhuizentocht op zulk een enthousiaste bijval kan rekenen van de lokale jeugd.”

Het doel van deze activiteit was dan ook om jongeren op een ludieke manier in contact te brengen met politiek. Dit concept is een ware traditie geworden van de jongerenafdelingen en gezien het succes en het grote enthousiasme bij de lokale jeugd, is de toekomst van dit evenement gegarandeerd.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 nov 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 aug 2024
Marc Sluys | 21 aug 2024
Marc Sluys | 08 aug 2024

archief