REGIO - Panta Rhei heeft de vakanties 2016 reeds gepland

C21

REGIO - Panta Rhei heeft de vakanties 2016 reeds gepland

Editiepajot_regio
Ingezonden flyer
 

Panta Rhei vzw organiseert al meer dan 25 jaar met succes kwaliteitsvolle, tot-de-verbeelding-sprekende themavakanties voor kleuters en jongeren. Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen van 3 tot 16 jaar bij ons ravotten, spelen, mooie dingen knutselen, avonturen beleven op maat of simpelweg genieten van een weekje ontspanning met leeftijdsgenootjes en dat alles in hun vertrouwde omgeving.

Ze streven kwaliteit na en dragen professionaliteit, kennis en ervaring hoog in het vaandel. De monitorenploeg getuigt van enthousiasme, pedagogische kwaliteiten en ervaring, zodat je kind de tijd van zijn leven beleeft en dat je als ouder je hartendief met een gerust hart kan achterlaten.

Op de websites http://www.ratjetoe.be, http://www.pantarheivzw.be en http://www.sportark.be vind je vanaf nu alle kleuter-, thema- en sportvakanties 2016 terug! Surf snel naar http://www.pantarhei-portal.be en plan nu reeds je verlof en een onvergetelijke zomer en andere vakanties voor je kinderen. Twee maanden lang… dagen vol plezier, vertier en onderdompeling in een sfeerrijk project.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 19 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief