REGIO - De Lijn Vlaams-Brabant wijzigt dienstregeling in Pajottenland vanaf 4 januari 2016

C21

REGIO - De Lijn Vlaams-Brabant wijzigt dienstregeling in Pajottenland vanaf 4 januari 2016

De_lijn_algemeen_p200
EP

Vanaf 4 januari past De Lijn Vlaams-Brabant haar aanbod aan in de hele provincie. Voor de ruime regio rond het Pajottenland zijn er wijzigingen op 29 buslijnen. Het gaat vooral om lichte rijtijdaanpassingen ten gevolge van de steeds toenemende drukte op de weg. Door de bussen enkele minuten vroeger of later te laten vertrekken kon de vervoersmaatschappij een betrouwbaarder aanbod uit werken. Reizigers checken best www.delijn.be/aanpassingen  om te zien of hun bus na de kerstvakantie anders rijdt.

Wijzigingen op diverse lijnen naar en van Anderlecht & Halle
De dienstregeling van de lijnen 153 t/m 156, evenals de schoolbus 574 (Ukkel – Beersel – Alsemberg) wijzigt licht omdat de rijtijd van deze lijnen aangepast wordt aan de reële situatie op de weg.
Op lijn 154 zal tijdens de schoolperiode de rit van 7.23 u uit Halle geschrapt worden. Dit voertuig zal ingezet worden om vanuit Lot in de ochtendspits lijn 154 te versterken naar de scholen van Halle.
Kleine wijzigingen op lijnen van en naar Asse
De dienstregeling wijzigt op volgende lijnen:
-
lijn 212 (Brussel – Asse - Aalst)
-
lijn 213 (Brussel – Asse – Ternat – Teralfene - Aalst)
Voor een gedetailleerd overzicht van alle wijzigingen verwijst de vervoermaatschappij naar www.delijn.be/aanpassingen . De nieuwe lijnfolders zijn gratis verkrijgbaar in de lijnwinkels of kunnen aangevraagd worden via de website. Wie vragen heeft, kan eveneens bellen naar 070 220 200 (0.30 euro per minuut voor vaste lijnen).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 dec 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 01 dec 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 nov 2023

archief