REGIO - 94e European Motor Show Brussels wordt een editie vol nieuwigheden

C21

REGIO - 94e European Motor Show Brussels wordt een editie vol nieuwigheden

Editiepajot_regio_94ste_autosalon_01_foto_roger_mortelmans
voorzitter Jacky Mouligneau
 
Editiepajot_regio_94ste_autosalon_02_foto_roger_mortelmans
directeur communicatie Joost Kaesemans
 

Van 14 tot 24 januari 2016 zal het publiek weer de gangen van Brussels Expo innemen om een bezoek te brengen aan het “autosalon” zoals het in de volksmond wordt genoemd. Na het grote succes van 2015 hebben de teams van FEBIAC talrijke nieuwigheden uitgewerkt om zowel de exposanten als het publiek tevreden te stellen. Er zijn niet alleen de talrijke exclusieve nieuwigheden die de exposanten naar goede gewoonte elk jaar in petto hebben, maar ook een groot aantal innovaties.

 

Een van de belangrijkste nieuwigheden is ongetwijfeld de nieuwe spreiding van de exposantengroepen over de paleizen. De exposanten binnen de groep gemotoriseerde tweewielers krijgen een meer centrale plaats met stands in paleizen 3 en 8 in plaats van 1 en 3. De ruimte die in paleis 1 vrij komt wordt ingenomen door de zogenaamde premiumexposanten en door het salonterras met zijn beroemde waterpartij. In paleis 12 wordt een indoor testpiste aangelegd waarop zowel milieuvriendelijke auto’s als terreinwagens en nieuwe technologieën hun mogelijkheden kunnen demonstreren. De nieuwe technologieën komen overigens ruim aan bod in twee bijkomende zones in paleis 12.


Paleis 2 krijgt op zijn beurt een opmerkelijke bestemming, de zaal staat helemaal in het teken van de discojaren en er loopt een thematische tentoonstelling over Youngtimers. In de hal worden meer dan dertig van deze auto’s gepresenteerd net als 9 iconische motorfietsen uit dezelfde periode.


Zes paleizen (4, 5, 6, 7, 9 en 11) en de Patio zijn voorbehouden voor de auto-exposanten.

 

Tevens wordt de 94e European Motor Show Brussels ook ongetwijfeld een heel dynamisch salon met tal van animaties.

 

www.autosalon.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2016
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 28 jun 2024

archief