REGIO - Coyote onthult de nieuwe versie van iCoyote

C21

REGIO - Coyote onthult de nieuwe versie van iCoyote

A27d21b8-a01e-4856-976a-9cb75a922161
De app is 15 dagen gratis te testen.
 

 Coyote breidt haar mobiele service uit  met de integratie van navigatie en real-time verkeersinformatie voor zijn iCoyote app die een freemium model aanneemt

Coyote, de Europese marktleider op het gebied van de verbonden diensten voor bestuurders, kondigt een nieuwe versie van zijn app aan die  beschikbaar zal zijn in België, Frankrijk, Spanje, Italië en Polen. Deze nieuwe app combineert de beste Coyote diensten met een dynamische navigatie integratie van real-time verkeersinformatie dankzij zijn grote Community.

Terwijl automobilisten in België jaarlijks gemiddeld 51u verliezen in de files, zijn navigatie en verkeersinformatie een onmisbare service geworden voor automobilisten om verkeersproblemen te vermijden. De app is bedoeld voor alle bestuurders die tijd willen winnen op de weg en het verbonden rijden willen ervaren.

Op basis van een freemium model biedt iCoyote gratis toegang tot de navigatie verkeersdienst. Het abonnement op de waarschuwingen van iCoyote kost 11,99€ voor een maand, 49,99€ voor een jaar en  89,99€ voor 2 jaar.

Gebruikers kunnen de premium versie van iCoyote 15 dagen gratis testen vóór de aankoop van een abonnement. De nieuwe iCoyote app is beschikbaar op iOS en Android en is gratis te downloaden.

Geen file meer
iCoyote integreert voortaan ook een unieke dienst voor navigatie en verkeer. Aangezien de Belgische automobilisten jaarlijks gemiddeld 51 uur verliezen in de files1 , is tijd winnen op de weg echt van primordiaal belang geworden. In Europa verklaart 66% van de bestuurders belangstelling te hebben voor de navigatiediensten en 60% voor de verkeersinformatie2 . Om aan deze verwachtingen tegemoet te komen voegt Coyote al zijn succesvolle diensten samen in een performant en dynamisch navigatiesysteem dat in real time rekening houdt met de verkeerssituatie dankzij de informatie van de Coyote community. Via de navigatiemodus kunt u een adres invoeren en kiezen uit verschillende routes die berekend worden in functie van het verkeer.  
Coyote heeft al zijn vakmanschap aangewend voor de integratie van waarschuwingen in real time en van een navigatiesysteem in een leesbare interface waarbij de informatie in één oogopslag onderscheiden kan worden. iCoyote stelt ook een expert-dienstverlening voor die gebaseerd is op de verwerking van meer dan 12 miljoen gegevens per maand. De applicatie integreert een optie voor personalisatie Voortaan kunt u uw favoriete adressen integreren of een avatar toevoegen aan uw persoonlijke account. Dankzij de identificatiegegevens kunnen de gebruikers vanop om het even welke smartphone verbinding maken om toegang te krijgen tot hun applicatie en tot hun persoonlijke instellingen. Dankzij de stadsmodus of “sonar”-modus kunt u de waarschuwingen rondom u bekijken, evenals de snelheidsbeperkingen en de informatie over de “verkenners”. De ‘forecast’-modus maakt het mogelijk om te anticiperen op de gebeurtenissen op uw route.

Freemium model is democratischer
Meer dan 80% van de applicaties die beschikbaar zijn in Europa berusten op een ‘freemium’-model. Door een gratis basisdienst te combineren met een betalend premium aanbod is dit model een echte standaard geworden binnen de wereld van de mobiele applicaties. Om aan te sluiten bij deze trend biedt Coyote voortaan gratis toegang tot zijn navigatie- en verkeersdiensten. De gebruikers zullen de mogelijkheid hebben om de volledige versie van iCoyote gedurende 15 dagen gratis te testen alvorens een abonnement te nemen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jan 2016
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jun 2024
Marc Colpaert | 03 jun 2024
Hugo Devillé | 31 mei 2024

archief