REGIO - 45TOEREN klaar voor nieuwe editie

C21

REGIO - 45TOEREN klaar voor nieuwe editie

Editiepajot_ingezonden_logo_vlaams_brabant

De provincie Vlaams-Brabant en Muziekcentrum Het Depot organiseren een nieuwe editie van de DJ-wedstrijd 45TOEREN. Samen gaan ze op zoek naar een waardige opvolger voor Mensch, erger je niet, Iblical, KLBR, Synik of Masai.

 

‘45TOEREN is niet zomaar een DJ-wedstrijd. 45TOEREN zet in op talent en potentieel, je eigen stijl ontwikkelen en op korte tijd grote stappen vooruit zetten. In een notedop: 45TOEREN geeft een dj-carrière een stevige boost’, zegt Tie Roefs, gedeputeerde voor jeugd.

 

Van 1 juni tot en met 31 juli kunnen jonge DJ’s uit de provincie Vlaams-Brabant hun mixtape insturen via vi.be. Alle genres zijn welkom: van hiphop en soul, over electro en house, tot dubstep en drum ’n bass.

 

Op 5 september worden de  DJ’s bekend gemaakt die hun skills mogen tonen in de voorrondes die op 1 oktober  in De Klinker in Aarschot, op 8 oktober  in de Nijdrop in Opwijk en op 15 oktober in Het Depot in Leuven plaatsvinden.

 

Een kritische jury uit de EDM-wereld kiest uit deze 3 voorrondes 8 finalisten die in de maand november mee op afzondering gaan voor een uniek 3-daags bootcamp. De finalisten worden tijdens het bootcamp intensief begeleid door onder meer Mophito (Tangram Records), DJ Cross (The Mixfitz), Raoul Belmans, Mensch, erger je niet, Wim Thijs en Poldoore.

 

Na dit bootcamp kiest de jury op 23 november uiteindelijk dé 4 poulains van 45TOEREN 2016, het talent van morgen.
Deze poulains krijgen een jaar lang coaching, artistieke en zakelijke begeleiding en tal van mooie speelkansen binnen en buiten de provincie.

 

Meer info: www.45Toeren.be of www.facebook.com/45Toeren/?ref=ts&fref=ts

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2016
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief