REGIO - Het Pajottenland is sinds kort een nieuwe webwinkel rijker. Stoffenbieke heeft een gamma aan hippe, duurzame en ecologische stoffen.

C21

REGIO - Het Pajottenland is sinds kort een nieuwe webwinkel rijker. Stoffenbieke heeft een gamma aan hippe, duurzame en ecologische stoffen.

Afbeelding_facebook
EP

 Zelf kledij naaien is hip. Terwijl de meesten op zoek gaan naar goedkope stoffen met leuk motief, gaat "stoffenbieke" op zoek naar ecologische stoffen, dewelke genieten van het GOTS- of Oeko-Tex certificaat.

Frédérique van Stoffenbieke vertelt:"Vaak vergeet men het productieproces van een stof te checken. Voor voeding kopen we bio of fairtrade producten, maar onze huid negeren we. Uit studies is gebleken dat behandelde stoffen schadelijk kunnen zijn voor onze huid, denken we dan vooral aan de huid van kinderen, baby's die nog niet over dezelfde afweermechanisme beschikt als de huid van volwassenen."

 Kies je voor stoffen met het GOTS-certificaat, dan kies je voor stoffen gemaakt van biologische vezels en kan je er vanuit gaan dat de stof milieuvriendelijk geproduceerd  is onder goede arbeidsomstandigheden. Kies je voor stoffen met een Oeko-Tex certificaat, dan garandeert de producent dat het textiel vrij is van schadelijke stoffen. Dit is dus een evidente keuze wanneer je allergische reacties wenst te vermijden.

Je vindt stoffenbieke terug op www.stoffenbieke.be

Neem ook een kijkje op de facebookpagina: stoffenbieke.creabeille

Als kennismakingsgeschenk geeft stoffenbieke bij elke eerste bestelling (t.e.m. 31 juli 2016) een korting van 15%. Dit bij een aankoop van minstens 50 EUR. Gebruik de kortingscode "pajot".

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jun 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 apr 2024
| 24 apr 2024
Marc Sluys | 22 apr 2024
Marc Sluys | 19 apr 2024

archief