REGIO – Streeksamenwerking in Pajottenland & Zennevallei

C21

REGIO – Streeksamenwerking in Pajottenland & Zennevallei

Pajot_1
FotoEmile Devogeleer
 
Pajot_2
Foto Emile Devogeleer
 
Pajot_3
Foto Emile Devogeleer
 

 De vier streekorganisaties van de regio Pajottenland & Zennevallei willen nauwer samenwerken om bewoners en bezoekers deze prachtige streek te laten beleven.

Daarom ondertekende deze morgen in de Pedemolen in St Anna Pede, de voorzitters van de vier streekorganisaties Michel Dooms, Marleen De Kegel, Marc Snoeck en Gunther Coppens een samenwerkingsovereenkomst en gemeenschappelijk communicatieplan.

 Deze vier streekorganisaties zijn.

 Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei: zet zich in voor het behoud van Breugeliaanse glooiende heuvels en de Zennebeemden.

 Pajottenland+: focust zich op plattelandsvernieuwing en de heerlijke Pajotse streekproducten in de kijker plaatst.

 Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei: wil dan weer de bijzondere tradities die de regio rijk is, versterken en spoorthet lokale erfgoed op.

 Toerisme Pajottenland & Zennevallei: promoot volop het bijzondere landschap en het diverse activiteitenaanboddat toerisme te bieden heeft, en toeristen/bezoekers van ver of dichtbij naar onze regio doet komen.

 Deze streekorganisaties hebben elk een heel eigen werking maar wel éénzelfde doel: mensen deze streek laten beleven.  Om dat zelfde doel te bereiken willen de vier regio-organisaties nauwer gaan samenwerken en hun werking beter afstemmen.

En die samenwerking zal de regiobewoner meteen merken. vanaf 18 oktober pakken de streekorganisaties immers uit  met een vernieuwd streekmagazine onder de naam ‘Pajot Zenne Magazine’ ( het voormalige PenZine ).

 Ook andere projecten van de streekorganisaties zullen onder de naam ’Pajot Zenne’ thuisgebracht worden. De mobiele website met plekjes voor streekbeleving zal voortaan de naam www.ontdekpajotzenne.be krijgen en ook op de sociale media worden de krachten gebundeld op de facebookpagina ‘PajotZenne’.

Bovendien moet www.pajotzenne.be als portaal fungeren van waarop je naar elke streekorganisatie kan doorklikken.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 okt 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 21 feb 2024
Roger Swalens | 15 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 04 feb 2024
Marc Sluys | 02 feb 2024

archief