REGIO – PAUL SEVERS nog niet vergeten na 50 jaar op de planken

REGIO – PAUL SEVERS nog niet vergeten na 50 jaar op de planken

Dsc_8579
 
Image3
Dsc_8589
Dsc_8421
 
Dsc_8549__large_
Dsc_8556__large_
Image1
 

Paul Severs die dit jaar reeds 50 jaar op de planken staat en tot op vandaag nog één van de meest geboekte Vlaamse artiesten is, denkt nog niet aan het stoppen. 'Het is soms wel vermoeiend maar ik doe het nog altijd al even graag dan toen in de beginjaren, het geeft mij nog altijd de kick van toen ik er mee begon. Vanop een podium de mensen jong en oud zien genieten van een optreden is nog altijd een onvergetelijke  voldoening voor mij,’ aldus een tevreden Paul Severs.

 

Niet enkel Pauls optredens ( nog tot 250 per jaar ) vallen in de smaak bij de verschillende organisatoren van evenementen, ook zijn nummers die de man uitbrengt doen het zeer goed, zo staat hij momenteel voor de éérste maal met twee nummers tegelijkertijd in de Vlaamse top 10.

 

Voor de vorige single “Ik heb een oogje op jou” koos Paul Severs voor de eerste maal in zijn carrière om een duet op te nemen samen met een vrouwelijke collega artieste.

Dina Rodrigues geboren in Portugal maar reeds 14 jaar woonachtig in België kreeg de eer om samen met Paul de studio in te duiken voor dit mooie nummer.

'Ik heb een oogje op jou' is een uptempo ambiancenummer met een hoog meenzinggehalte.

Het nummer werd geproducet door en in de studio van Christophe Severs de zoon van Paul, het nummer ' Ik heb een oogje op jou' is te beluisteren op: www.youtube.com/watch?v=EWPN0VSfOK8    

 

Het tweede nummer in de Vlaamse top 10, is de nieuwste single van Paul Severs met als titel “Waarom ach waarom” dit is een hartverwarmend nummer voor de koude wintermaanden.

Volgens Pauls zoon is dit het mooiste lied dat hij ooit gezongen heeft, Christophe Severs die nu een eigen studio heeft wou dit nummer absoluut herwerken en heeft verschillende tracks opgekuist en heringespeeld, maakte een remix en remastering. Hij werkte hier met hart en ziel aan.

Hij maakte van dit nummer een nieuwe hit single voor zijn vader Paul Severs. Dit nummer is te beluisteren op www.youtube.com/watch?v=f3VGTKz1Lkg  

 

Paul is niet alleen een graag geziene artiest bij het oudere publiek, maar ook op jeugdfuiven of feestjes staat zijn naam op de affiche en wordt er vrolijk mee gezongen op de hits van Paul Severs.

Onlangs nog werd Paul gevraagd om het Jaarthemalied voor het jaarthema 'Chirocycle' van het Chirojaar 2016 – 2017 te brengen.

Dam, dam, dam, dam, dam diedoebiedoedie, zeg eens meisje, wordt door 104.000 leden nog elke week meegezongen in de vele chirolokalen en jeugdkampen, het nummer waarmee Paul Severs in 1991 heel Blankenberge uit zijn dak liet gaan tijdens Tien om te zien, kreeg dankzij de chiro een tweede leven.

Het nummer beluisteren kan op www.youtube.com/watch?v=VcmH9tZw6r8 .

 

En nog is Paul Severs bijlange niet uitgezongen, afgelopen zomer verzorgde hij meer optredens dan dat er dagen waren in de maand, Paul stond met succes in de streek te zingen tijdens de opening van het sportcafé in Halle, tijdens de feesten van Feestend Beert, feesten Tollembeek, Herne, Sint Pieters Leeuw Agneesens-Cops, Stadsradio Halle, retro radio Pajottenland in Lennik, Ten Blote  en noem maar op, telkens met een groot succes.

En nog denkt Paul Severs niet aan afbouwen, zolang ik er plezier aan beleef ga ik ermee door zegt de man.

 

Het succes dat hij grotendeels te danken heeft aan twee grote mensen in zijn rijkgevulde muziekloopbaan, Pater Pax en Sylvain Tack, die er spijtig genoeg niet meer bij zijn, kent dus nog geen einde.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 nov 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 15 jul 2019
Roger Swalens | 14 jul 2019

archief