REGIO - Panta Rhei vzw op zoek naar een nieuwe thuis

C21

REGIO - Panta Rhei vzw op zoek naar een nieuwe thuis

Editiepajot_regio
Ingezonden foto
 

Panta Rhei vzw is een landelijk erkende jeugdwerkorganisatie, die reeds meer dan 25 jaar kwaliteitsvolle, tot-de-verbeelding-sprekende themavakanties voor kleuters en jongeren organiseert. Met een enthousiaste stuurploeg en gemotiveerde, pedagogisch opgeleide monitoren zetten ze jaarlijks een 200-tal vakanties over heel Vlaanderen op poten.

Deze organisatie is gevestigd in een sprookjesachtig kasteel, hartje Pajottenland. Maar aan elk sprookje komt een einde… Na 25 jaar kreeg Panta Rhei vzw te horen dat ze hun kantoren en opslagplaats dit jaar nog moeten ontruimen. Het kasteel Ter Rijst is dringend aan verfraaiing toe en de renovatiewerken gaan van start op 1 september 2017.  Helaas zal Panta Rhei vzw niet meer mogen genieten van de hernieuwde vestiging. Met de nieuwe inrichting krijgt het kasteel ook een nieuwe bestemming, goedgekeurd door het departement Cultuur en Natuur en Bos, onder wiens beheer het huidige kasteel en prachtige domein vallen.

Panta Rhei vzw weigert bij de pakken te blijven zitten en is dus volop op zoek naar een nieuwe vestiging (kantoren en opslagplaats) in hun regio. “Wij gaan nog steeds voor een zorgeloze vakantie voor alle kinderen en ouders, alleen voor onze medewerkers zal het deze zomer een hele uitdaging worden.” Alle nuttige tips en informatie over beschikbare panden in de regio zijn welkom, op mailto:info@pantarheivzw.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 feb 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 mrt 2024

archief