REGIO - Fotograaf Juno op zoek naar talent in ballet

C21

REGIO - Fotograaf Juno op zoek naar talent in ballet

Editiepajot_regio
Ingezonden foto van Juno
 

Voor de tweede keer gaat fotograaf Juno op zoek naar talent in ballet, voor een artistieke fotoshoot in de zomer van 2017. Het thema is ballet op ongewone plaatsen en wil de elegantie en schoonheid van balletdansers en danseressen op een vernieuwende manier in beeld brengen voor een tentoonstelling einde 2017.

Gezocht: ballerina's en ballerino's met een degelijk aantal jaren opleiding ballet en in staat om spontaan diverse klassieke houdingen en hun variaties uit te voeren. Doel is om op verschillende momenten tijdens de zomervakantie steeds 1 of meerdere dansers te fotograferen op diverse plaatsen. Het is ook wenselijk om een aantal verschillende balletoutfits te bezitten. De deelnemers krijgen een selectie van de beelden digitaal cadeau en worden uitgenodigd op de tentoonstelling. 

Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@juno-fotografie.be samen met een kleine biografie en minstens 3 foto's in ballet situaties. Op basis van deze informatie zal een selectie van de beste kandidaten uitgevoerd worden. Hoe schattig kinderen ook kunnen zijn in balletoutfits, graag specificeren we toch even dat we eerder kandidaten zoeken vanaf 12 jaar en ouder met een doorgedreven ballet opleiding.

Meer info over de fotograaf op www.juno-fotografie.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024
Marc Sluys | 27 mrt 2024

archief