REGIO - U14 Rugby Club Pajot kampioen in 3e nationale na ongezien spannende wedstrijd

C21

REGIO - U14 Rugby Club Pajot kampioen in 3e nationale na ongezien spannende wedstrijd

Dsc_0166
 
Dsc_0159
 

Dat het geen makkelijk wedstrijd ging worden, wisten ze maar al te goed bij Rugby Club Pajot. Een wedstrijd op verplaatsing naar de 2e in het klassement is nooit een eenvoudige opdracht. Bovendien was Nijvel ook nog titelkandidaat.

 

Pajot werd meteen met de neus op feiten gedrukt. Een snelle try van de Nijvel toonde aan dat het menens zou worden.

Maar Pajot toonde, onder leiding van hun kapitein Stef Lissens, dat er een heel jaar keihard gewerkt is. Aan de hand van mooi samenspel wist Pajot enkele malen via de flanken te scoren. Het 3/4 spelers Stef Lissens, Giel Lecho en  Pem De Chen zijn duidelijk goed op elkaar ingespeeld. Pem De Chen nam hier enkele knappe try’s voor zijn rekening.

 

Met de rust stond het 17-33. Na de rust nam Nijvel het spel duidelijk zelf in handen, en Pajot had niet meteen een antwoord klaar. Even kwam Nijvel zelfs aan de leiding. Maar Pajot gaf zich niet zo maar gewonnen. En ook de talrijk aanwezig supporters van Pajot deden hun duit in het zakje. De Pajotters wisten alweer via de flanken tot scoren te komen en de conversies werden knap omgezet door Niels Kerre. Uiteindelijk tikten we af op 45 - 45. 

 

Even was er twijfel of Pajot reeds kampioen was, 1 match voor het einde… Maar dan kwam het verlossende telefoontje, U14 Pajot is kampioen in 3 nationale.

Het feest kon beginnen…! Volgend jaar spelen de Pajotters bij de 18 beste teams van België. Een seizoen om naar uit te kijken.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mei 2017
Sam Herremans
Ingezonden,
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief