REGIO – “Kunsten bo(!)s des arts”, tweede editie op maandag 5 juni 2017.

C21

REGIO – “Kunsten bo(!)s des arts”, tweede editie op maandag 5 juni 2017.

Bos_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Bos_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Bos_3
Foto's Emile Devogeleer
 

 Zeven cultuur- en gemeenschapscentra uit Halle, Beersel, Ittre, Tubize, Braine Le Château, Rebecq, en-Centre Culturel Brabant Wallon organiseren op maandag 5 juni, in het Hallerbos, 30 onversterkte cultuuracts onder de noemer  Kunsten  bo(!)s des arts.

Verleden jaar op de eerste uitgave, en ondanks het slechte weer lokte deze Kunsten bo(!)s des arts toch nog meer dan 1000 bezoekers naar het Hallerbos. Het doel van deze Kunsten bo(!)s des arts is een culturele ontmoeting tussen de bewoners van beide gewesten in het Hallerbos, het natuurgebied dat deze inwoners gemeenschappelijk hebben.

Op de paden vinden tussen 12 en 18 uur, 30 kleinschalige onversterkte kunstacts plaats met respect voor de natuur: Live muziek, vertellingen van onder meer peter van het project Bert Kruismans, acrobatieën, Theater, dans en poëzie. Kortom animatie en plezier voor zowel jong als oud, waar zowel Frans als Nederlands, of zoals Bert Kruismans het spreekt de beide talen tegelijk.

De kunstenaars spelen voor een Nederlandstalig, Franstalig en Internationaal publiek die dag.

Het volledige programma met de uren van de optredens vindt men terug op www.kunstenboisdesarts.be  .

 Er zijn ook twee parkings met pendelbussen voorzien, van en naar het bos tussen 11u30 en 18u30: Parking Carpool (Nijvelsesteenweg 346 – 1500 Halle) en parking de L’ancienne gare (Rue de la station – 1440 Braine-Le-Châtheau).

 Op parking 7 in het Hallerbos is er dan de mogelijkheid om er te genieten van een frisse pint van brouwerij Boon of brouwerij Lefevre.

Er zij ook eetstandjes met streekproducten, voor wie honger heeft van de 4 km lange wandeling, vol animatie.

 Dit project wordt ondersteund door de Provincie Vlaams Brabant en de steden en gemeenten: Halle, Beersel, Braine-Le-Châtheau, Ittre, Tubize en Rebecq.

 Peter Bert Kruismans wist ons nu al te vertellen dat dit jaar de zon ook van de partij zal zijn, voor dit unieke project.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jun 2024
Marc Colpaert | 03 jun 2024
Hugo Devillé | 31 mei 2024

archief