REGIO/TERNAT - Voor de 20ste keer 't HOL OP in WAMBEEK

C21

REGIO/TERNAT - Voor de 20ste keer 't HOL OP in WAMBEEK

Jogging_hol_op_img_9731_knip50
 

Zaterdag organisereert het KWB Joggingteam Wambeek voor de 20de keer de jogging 't Hol Op te Wambeek. Loopwedstrijden zijn niet alleen voorbehouden aan prestatiegerichte lopers. "Zo draagt ook deze jogging het sociale aspect en de gezelligheid hoog in het vaandel. En ook met deze speciale editie richten wij ook een hele mooie wandeling in voor de niet-lopers. De vorige jaren slaagden wij erin om telkens meer dan 700 lopersop de baan te brengen, alsook vele supporters. Ook dit jaar proberen wij dit aantal te evenaren", zegt Marcel Van Laere van het joggingteam.

" Wie jogging 't Hol op zegt, zegt zon. "We hebben, op één jaar na, altijd al goed weer gehad. Jaarlijks trekken we op bedevaart naar Halle om mooi weer te vragen en dat loont", lacht zijn vrouw Nicole. Het concept van de jogging blijft hetzelfde als de vorige jaren: twee kinderjoggings, een jogging van 6.2 kilometer en de grote jogging van 20 kilometer.

Daarnaast is er ook een wandeltocht. Om de deelnemers wat aan te moedigen onderweg, is er ook animatie voorzien. "Op de Elshoutweg, een steile helling, zullen djembespelers halverwege zorgen voor een vleugje oppeppende muziek en uiteraard is er ook bevoorrading onderweg". gaat Nicole verder. Voor de deelnemers wordt een fles bier en een t-shirt voorzien. "En de winnaars uit elke categorie van de 20 kilometer krijgen, naar jaarlijkse traditie, weer een kunstwerk van een lokale kunstenaar. Dit jaar is het een muis met een rode neus van de hand van Christiane Spiliers", besluit ze. 

Inschrijven kan ter plaatst aan de parochiezaal van Wambeek vanaf 13 uur.

info: www.wambeekjogging.be

Doorlopend vertrek van de wandeling om 13u00, kinderjogging 400 m om 14u00, 800 m om 14u15, 6,2 km om 14u45 en 12km om 15u30.

Aandenken voor iedere loper en prachtig kunstwerk voor de 1ste van elke categorie van de 12 km.

Kom als loper, als supporter of gewoon om te genieten van een drankje en de gezelligheid.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jun 2017
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 mrt 2024

archief