REGIO - Yves Segers en Bart Anneessens Cops brengen feest-cd uit

C21

REGIO - Yves Segers en Bart Anneessens Cops brengen feest-cd uit

Yves_segers___bart_anneessens_cops_-_een_feestje_overal
EP

 Yves Segers en Bart Anneessens Cops sloegen de handen in elkaar voor de realisatie van een nieuwe single.‘Een feestje overal’ is een knaller van een schlager die niet alleen super commercieel is maar ook opvalt  door het originele arrangement dat het genre schlager naar een hoger niveau tilt.

Hiermee breidt Bart Anneessens Cops zijn reeks duetten verder uit aan de lopende band. In een korte tijdspanne realiseerde hij succesvolle opnames met zanger Bart, zangeres Trisha en de Pitaboys.   Bart Anneessens Cops is een buitenbeentje in de Vlaamse showbizz doordat hij zijn studies in Oxford combineert met zijn werkzaamheden als zanger en organisator van festiviteiten.

Zijn wens om ook met Yves Segers een duet uit te brengen werd hiermee gerealiseerd en heeft tot een topresultaat geleid. Yves heeft zich de voorbije jaren weten te profileren als dé Vlaamse ambiance zanger bij uitstek. Zijn hit           palmares is haast niet meer te overzien alsook zijn bomvol optredens agenda.

‘Een beetje overal’ is een productie van Christophe Severs, die ook voor het arrangement en de opname zorgde. D & V brengt het liedje uit op fysieke cd en via alle belangrijke internet portals.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024
Marc Sluys | 27 mrt 2024

archief