REGIO - Controleactie stations Zennevallei

REGIO - Controleactie stations Zennevallei

1_politie_2010__pixels200
EP

 Afgelopen woensdag werden door de ploegen van de politiezone Zennevallei opnieuw controles gehouden in en rond de buurt van verschillende stations van de zone Zennevallei. Zes ploegen van de lokale politie waren actief aan het station van Halle, telkens was er ook nog één controleploeg actief aan stations Ruisbroek, Lot en Beersel. Dit gebeurde tijdens de ochtendspits en de middag. Het ging voornamelijk om voetpatrouilles op de perrons.

In totaal werden 166 personen onderworpen aan een controle. Hiervan werd één minderjarige aangetroffen met een verboden wapen en één minderjarige met drugs. Op zich werden er dus weinig inbreuken vastgesteld, doch zit de succesfactor in het feit dat de diensten opnieuw samen met verschillende partners zichtbaar aanwezig waren aan de veelbesproken stations.

Zo voerde ook De Lijn met een achttal inspecteurs gelijktijdig controles uit. Hier werden 64 bussen gecontroleerd en in totaal meer dan 1 100 reizigers. In totaal werden 16 processen-verbaal opgesteld.

Ook Securail en Ticko’s (NMBS) voerden ticketcontroles op de trein tussen Waals-Brabant en Brussel. Deze resultaten zijn voorlopig nog niet gekend. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jun 2017
Felix Merckx
Ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 22 jun 2018
Devogeleer Emile | 22 jun 2018
Marc Colpaert | 20 jun 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 13 jun 2018
Marc Colpaert | 30 mei 2018
Marc Colpaert | 27 mei 2018

archief