REGIO - Zomerse Zoektochten in de Zennevallei 2017.

C21

REGIO - Zomerse Zoektochten in de Zennevallei 2017.

Zenne_en_zponien_nieuw_kleur
EP

 Streekvereniging Zenne en Zoniën heeft  de afgelopen jaren een stevige reputatie opgebouwd als het gaat over gezellige, leuke zoektochten voor iedereen in eigen streek. Dit jaar hebben zij zelf  Linkebeek uitgekozen, ongetwijfeld de mooiste wandelgemeente dicht bij huis.

Maar ook voor het project Fabrieksburen van Halle, Beersel en Sint-Pieters-Leeuw en de Erfgoedcel Zennevallei-Pajottenland hebben zij drie zoektochten uitgetekend.

Wie van de zomer wil genieten in de Zennevallei, kan bij hen dus zeker terecht. En wellicht ook nog een mooie prijs in de wacht slepen.

Je vindt alle nuttige informatie bij de toerismekantoren van de drie gemeenten, ter plekke of op hun webpagina's.  Ook de eigen webstek www.zevendekracht.blogspot.be  geeft alle nuttige informatie.

Belangrijk: loop je onverhoeds toch vast tijdens je zoektocht ( weg kwijt, wandelplan niet goed gelezen of  onduidelijk, zoektochtvraag niet begrepen...) neem dan contact op  met de specialist Willy via willy.defranc@telenet.be  of 02/356.24.78. Hij helpt je met alle plezier verder op weg. De vragen vergen geen speciale kennis, iedereen, jong en oud, kan ze gemakkelijk

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jul 2017
Felix Merckx
Ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024
Marc Sluys | 27 mrt 2024

archief