DILBEEK - 500e Handelszaak sluit zich aan bij TUKADOO

C21

DILBEEK - 500e Handelszaak sluit zich aan bij TUKADOO

Stefvanderstappenensarahcoppens3
 

Tukadoo is een universele cadeaubon waarbij de ontvanger zélf kan kiezen waar hij de cadeaubon besteedt. Gedaan dus met de stapel ongebruikte cadeaubons die thuis op het aanrecht liggen. Voortaan kan de ontvanger zijn bon ook besteden bij Waer Waters, het gekende wellnessresort in Groot-bijgaarden. Sinds de start in januari 2017, is Waer Waters de 500e handelszaak die Tukadoo-cadeaubonnen aanvaardt.

 

Iedereen herkent de situatie: je ontvangt een, ongetwijfeld goedbedoelde, cadeaubon maar je vergeet de bon te verzilveren, je hebt er geen tijd voor, de handelszaak ligt te ver of het aanbod interesseert je eenvoudigweg niet. Hier wil Tukadoo verandering in brengen. Stef Van der Stappen bedacht het Tukadoo-concept: “Bij een klassieke cadeaubon is het de schenker die beslist waar of aan wat een cadeaubon moet gespendeerd worden. Hierdoor blijft meer dan 50% van de cadeaubons uiteindelijk ongebruikt. Met Tukadoo draaien we het concept om: de ontvanger kiest zelf waar hij zijn bon wil besteden. Hiervoor heeft hij intussen al de keuze uit 500 handelszaken in Vlaanderen. En het aanbod is bijzonder divers. Het gaat van kappers en traiteurszaken tot concept stores en trendy koffiebars. We zijn dan ook erg blij dat we een gevestigde waarde als Waer Waters als 500e handelszaak mogen verwelkomen bij Tukadoo.”

 

Online platform

Sarah Coppens is Managing Director bij Waer Waters en legt uit waarom ze besloten om op de Tukadoo-kar te springen. “Tukadoo is een innovatief concept en daar sluiten we graag bij aan. Er komt weinig administratief werk aan te pas, er zijn geen uitstapkosten en de marge voor Tukadoo ligt veel lager dan bij andere gekende bons. Dat maakt het voor ons extra aantrekkelijk om deel te nemen. Bovendien profiteren we mee van het uitstekende online platform dat Tukadoo biedt aan zowel de kopers als ontvangers van de bons.”

 

Werkgevers

De handelszaken blijven een belangrijke focus voor Tukadoo en dagelijks sluiten nieuwe handelaars zich aan. Maar ook grote bedrijven zijn een interessante doelgroep. Stef Van der Stappen: “Zowat elk groot bedrijf geeft een eindejaarscadeau aan zijn medewerkers. Het is uiteraard moeilijk om voor iedereen goed te doen. Een Tukadoo biedt hiervoor de beste oplossing want uiteindelijk kiest iedereen zelf aan wat en waar hij of zij de cadeaubon spendeert.”

 

Drie verschillende vormen

De Tukadoo is verkrijgbaar in drie verschillende vormen: De digitale cadeaubon of E-Tukadoo wordt per e-mail bezorgd en kan ook uitgeprint of doorgestuurd worden naar de ontvanger. Een perfecte oplossing voor wanneer je de bon niet persoonlijk kan afgeven of nog last-minute een geschenk zoekt. Je kan de bon zelfs laten afleveren op een later tijdstip naar keuze. Daarnaast zijn er ook de Tukadoo Card en het Tukadoosje. Deze worden aan huis geleverd bij de koper en kunnen dan later afgegeven worden. De Tukadoo-bon is bovendien heel personaliseerbaar. “Bij bestelling kan de koper een persoonlijke boodschap, een foto, kleur of motief kiezen en de geschenkbon zo volledig afstemmen op de ontvanger en de gelegenheid”, besluit Stef Van der Stappen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 19 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief