REGIO / HALLE - Help het Rode Kruis Vlaanderen helpen in JOUW buurt

REGIO / HALLE - Help het Rode Kruis Vlaanderen helpen in JOUW buurt

Nieuwe_tassen
De nieuwe tassen (Ingezonden)

 Op 25 september 2017 gaat de Lokale Steunactie van start. Een nieuwe campagne van Rode Kruis Halle. Elke euro gaat rechtstreeks naar hulp in eigen regio. Denk maar aan pleisters, ontsmettingsmateriaal, brancards, ambulances, zuurstofmaskers, …

In het voorjaar hebben zij hun  stickeractie gehad dit was een groot succes, dit heeft er toe bijgedragen dat zij hun mobiele hulppost konden laten ombouwen.

 Ook het geld dat zij nu willen inzamelen gaat naar materiaal, o.a. interventie tassen en uitruktassen die allen voorzien zijn van een AED toestel.

Elke dag gebeurt er wel iets waardoor mensen in jouw buurt dringend hulp of steun nodig hebben.  De vrijwilligers helpen deze mensen, maar inzet en enthousiasme alleen zijn niet voldoende. Ze hebben hier ook de nodige hulpmaterialen voor nodig. Daarom ontvangen inwoners van Bever, Galmaarden, Halle, Herne, Huizingen en Pepingen binnenkort een brief waarin de vrijwilligers van Rode Kruis Halle duidelijk maken wat ze allemaal doen en specifiek financiële steun vragen voor de afwerking van de mobiele hulppost en AED’s (automatische defibrillatoren) voor de interventieploegen. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2017
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 11 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 09 okt 2018
Sam Herremans | 20 sep 2018

archief