REGIO - Officiële opening mountainbikenetwerk Pajottenland

C21

REGIO - Officiële opening mountainbikenetwerk Pajottenland

2017-11-19_mountainbikenetwerk_pajot__3_a
 
2017-11-19_mountainbikenetwerk_pajot__28_a
 
2017-11-19_mountainbikenetwerk_pajot__34_a
 
2017-11-19_mountainbikenetwerk_pajot__40_a
 
2017-11-19_mountainbikenetwerk_pajot__45_a
 

Op zondag 19 november 2017 vond in het proefcentrum Pamel de officiële opening van het mountainbikenetwerk Pajottenland plaats. Zo worden alle bestaande gemeentelijke lussen van Affligem, Bever, Galmaarden, Gooik, Lennik, Liedekerke, Pepingen, Roosdaal en Ternat met elkaar verbonden tot een netwerk van bewegwijzerde routes van 323 kilometer. Aan de verschillende startplaatsen vind je doorgaans douches, een afspuitinstallatie en parking en een gezellig café of een terrasje om na te genieten is nooit veraf.

 

De provincie Vlaams-Brabant en Sport Vlaanderen stonden, in samenwerking met de Sportregio Pajottenland, in voor de uitwerking ervan en ze financierden de nieuwe connectie- en startborden

 

Sportregiovoorzitter, Johan Van Lierde, beet de spits af met iedereen welkom te heten waarbij hij in zijn speech de natuurpracht van het Pajottenland aanhaalde maar ook dat de Pajottenlandse heuvels voor de geoefende mountainbikers een echte uitdaging zijn. Tenslotte loofde hij de samenwerking en dankte hij iedereen die meewerkte.

 

Gedeputeerde Tom Dehaene dankte op zijn beurt de mensen van Sport Vlaanderen die het initiatief realiseerden waarbij hij de waarde van dergelijke bovenlokale ondersteuning voor de gemeenten beklemtoonde. Gedeputeerde Walter Zelderloo sloot zich volmondig aan bij deze Visie. Tenslotte voegde Hilde Robeyns van de Promotiedienst van Sport Vlaanderen nog toe dat het Mountainbikenetwerk Pajottenland reeds het vierde mountainbikenetwerk van Vlaams-Brabant is dat ze realiseerden.

 

De inhuldiging van het netwerkbord ging door ter gelegenheid van de Wolfkens VTT. Verschillende genodigden voegden dan ook de daad bij het woord en verkenden na de receptie het Pajottenland van uit het mountainbike perspectief!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 nov 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 apr 2024
| 24 apr 2024
Marc Sluys | 22 apr 2024
Marc Sluys | 19 apr 2024

archief