REGIO - Allen de Zenne op

REGIO - Allen de Zenne op

Editiepajot_regio
Ingezonden foto
 

De Zenne, de verborgen rivier die onder Brussel loopt. Iedereen kent ze, bijna niemand heeft ze al echt van dichtbij gezien. Wat als we de Zenne toegankelijk kunnen maken voor kayakkers? De Kayak Zen(ne) ploeg zou heel graag aanlegsteigers bouwen in Lot en Drogenbos zodat iedereen op de Zenne kan varen.

Jacques Berghmans: “Aan de west-rand van Brussel stroomt een stukje ongerepte Zenne. Dit prachtig stukje natuur is echter omringd door privé-terrein en daarom niet toegankelijk voor het publiek. We hebben een manier gevonden om deze berperking te omzeilen: waterwegen zijn openbare wegen en zijn dus per definitie voor iedereen toegankelijk. Zowel in Lot als in Drogenbos kan je tot aan de oevers van de Zenne wandelen. Op die plekken willen we twee aanlegsteigers bouwen. Zo maken we onze droom waar: de zenne ontdekken vanop het water, in een kayak, een kano of op een sup (stand-up peddel).”

Om hun droom van een bevaarbare Zenne te realiseren hebben ze verschillende ‘steunpaketten’ bedacht:

10€: Uitnodiging op de inhuldiging, met een flesje streekbier als aandenken

40€: uitnodiging op de inhuldiging, met aansluitend een breugelfestijn/picknick

75€: Uitnodiging op de inhuldiging, met aansluitend een breugelfestijn/picknick + rondleiding in Felix Art museum

120€: Initiatie Kayak met aansluitend de tourtocht op de Zenne (per groep van 8 personen) + 8 uitnodigingen op de inhuldiging

Voor ondernemingen en grote sponsers:

500€: SILVER SPONSOR: vermelding van uw logo in klein formaat op het aankondigingsbord + 8 uitnodigingen op de inhuldiging + Initiatie Kayak met aansluitend de tourtocht op de Zenne (per groep van 8 personen)

1000€:  GOLDEN SPONSOR vermelding van uw logo in groot formaat op het aankondigingsbord + 8 uitnodigingen op de inhuldiging + Initiatie Kayak met aansluitend de tourtocht op de Zenne (per groep van 8 personen)

2000€: PLATINA SPONSOR: vermelding van uw logo in nog groter formaat op het aankondigingsbord + 8 uitnodigingen op de inhuldiging + Initiatie Kayak met aansluitend de tourtocht op de Zenne (per groep van 8 personen) + Vermelding op de website van Growfunding als matchfunder. Elke growfunder ziet uw engagement. (slechts één maal beschikbaar)

Meer info:

https://www.growfunding.be/nl/bxl/zenne

https://www.facebook.com/zennesenne.be/

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 dec 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 11 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 09 okt 2018
Sam Herremans | 20 sep 2018

archief