REGIO - Vier fotografiecursisten van Fotografie Cvo Coovi werden in de bloemetjes gezet

C21

REGIO - Vier fotografiecursisten van Fotografie Cvo Coovi werden in de bloemetjes gezet

Editiepajot_regio
Foto © Mark Vanderstraeten / De 4 winnende fotografiecursisten
 
Editiepajot_regio
Foto © Mark Vanderstraeten / Rudy Boon
 

Tijdens de kerstmarkt in de Coovi in Anderlecht werden de fotografiecursisten Joëlle Hertveld, Bernadette Sents, Linda Hendrickx en Joris Elsocht in de bloemetjes gezet. De vier winnaars zijn van Dilbeek, Affligem, Dworp en Halle. Een combinatie van publiekskeuze en jurykeuze, koos hun foto’s uit alle tentoongestelde foto’s van het vorige schooljaar.

Rudy Boon van FineArtPrinting uit Kester, zorgde voor een voorwoordje: “Ik heb al vele fototentoonstellingen bezocht en vaak gejureerd, maar de kwaliteit en creativiteit viel hier toch echt op. Deze vier verdienen een extra vermelding, maar toch zeker ook een pluim voor het werk van de andere cursisten!”.

Jaarlijks wordt er getracht een aantal cursisten extra in de verf te zetten via deze fotowedstrijd, zonder afbreuk te doen aan het werk van de anderen. Joëlle Herteveld won de eerste prijs en kreeg een waardebon van FineArtPrinting en Atelier Marleen, en een productenmand van Cvo Coovi. Bernadette Sents werd tweede en kreeg een waardebon van FineArtPrinting en Atelier Marleen. De derde prijs was voor Linda Hendrickx, die met haar landschapsfoto een waardebon van Studio Teurlings mocht ontvangen en Joris Elsocht kreeg voor zijn landschapsfoto een waardebon van Fotoposter.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 dec 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 19 apr 2024
Marc Sluys | 19 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024

archief