REGIO – “ MAD ABOUT YOU” Internationaal succes voor Saffoxy Band.

C21

REGIO – “ MAD ABOUT YOU” Internationaal succes voor Saffoxy Band.

Saxo_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Saxo_2
Saxo_3
 

 Met hun nieuwe single ‘Mad About You’ scoort de Saffoxy Band uit het Pajottenland, Internationaal hoge scores. Sinds de komst van hun nieuwe zangeres Nathalie Demol lijkt de groep rond Luc Marcelis op het goede spoor te zitten, om zowel op Vlaams, Belgisch en Internationaal door te breken.

Voor de nieuwe single ‘Mad About You’ werd noch tijd en moeite gespaard om van deze productie een knaller van formaat  te maken, die moeiteloos onze Belgische grenzen succesvol zal overschrijden.

 Nathalie lerares van beroep heeft in het verleden al enkele bescheiden stappen gezet in de showbizz, maar met ‘Mad About You’ komt het talent van deze zangeres met deze single volledig tot ontplooing.

 De Saffoxy Band van Luc Marcelis en Nathalie mogen gerust een buitenbeentje genoemd worden in de showbizz, gezien hun enorme  veelzijdigheid waarbij ze evengoed ambiance als café-chantant, akoestische muziek, rock, recepties, diners, huisfeestjes, soupers,  of een brunch optreden muzikaal kunnen verzorgen met de nodige ambiance. Tijdens de kalme momenten zorgt discobar ‘BAVO’ voor de gezelligheid.

Een grote troef van de Saffoxy Band is het feit dat zij over hun eigen uitstekend componeertalent beschikken en op de professionele medewerking kunnen rekenen van Christophe Severs ( zoon van Paul Severs) eigenaar van de Hallround Studio, en Freddy Danau (Sanseveria) voor wat de opname en productie betreft.

 Naast al deze muzikale waarden blijft de Saffoxy Band zich verder muzikaal inzetten als ondersteuning voor de goede doelen zoals  Kom op tegen kanker, zo gaat er van deze nieuwe single ‘Mad About You’ op you tube 0,10 € / en per view 0.50 € effectieve like naar ‘Kom op tegen kanker’.

Mad about you is te bekijken op https://youtu.be/BmpRPkHVWvQ  .

 Verder wil de Saffoxy Band iedereen uitnodigen op zaterdag 3 februari om 19.30 uur uitnodigen in café Terlindenhof, bij Sofie in Herfelingen, voor  een heuse café chantant met hun nieuwe repertoire van 21u00 en 22u30 gevolgd door een dj setting Bavo vd Saffoxy Band tot 03u00.

 Vier, dans en zing mee voor het goede doel, ambiance verzekerd

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jan 2018
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

| 24 apr 2024
Marc Sluys | 22 apr 2024
Marc Sluys | 19 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024

archief