REGIO - Ontdek Pajot Zenne

C21

REGIO - Ontdek Pajot Zenne

Editiepajot_regio
Ingezonden foto
 

Het is lente en het kriebelt weer om de vele boeiende plekjes van Pajottenland & Zennevallei te leren kennen. Dat kan opnieuw dankzij de nieuwe postkaartenreeks van ‘Ontdek Pajot Zenne’. De website www.ontdekpajotzenne.be wijst je graag de weg naar de leukste plekjes in de regio. Als een ‘Google Maps voor streekbeleving’ toont de website je de weg naar natuurplekjes, horeca, erfgoed en toerisme in je onmiddellijke omgeving.

Om de website te promoten vind je nu op meer dan 60 locaties in de regio kaartenmolentjes terug met 17 nieuwe postkaarten. In de loop van de komende maanden dwarrelen op deze manier liefst 50 000 vrolijke postkaartjes over de regio. Je kan de postkaarten gratis meenemen. Van elke gemeente staat er een leuk plekje op. De plekjes zijn heel divers: bekende en minder bekende plekjes, natuur- of erfgoedplekjes… Elke plek is beslist een bezoekje waard! De plekjes op de postkaarten werden allemaal gefotografeerd door regiobewoners die deelnamen aan een fotowedstrijd.

De nieuwe postkaarten worden ook dagelijks gepost op www.facebook.com/pajotzenn

Ontdek Pajot Zenne is een samenwerking van Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei, Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei, Toerisme Pajottenland & Zennevallei en Pajottenland+.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 19 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief