Open VLD stelt zijn kandidaten voor de provinciraadsverkiezingen voor

Open VLD stelt zijn kandidaten voor de provinciraadsverkiezingen voor

Openvld-groepsfoto_kandidaten__large_
 

 In het provinciedomein van Huizingen werd afgelopen zaterdag  de volledige kandidatenlijst voorgesteld van de Open Vld voor de provincieraadverkiezingen in het kiesdistrict Halle-Vilvoorde. Open VLD Halle-Vilvoorde gaat met een lijst sterke kandidaten naar de provincieraadverkiezingen

Zowel jongeren als kandidaten met ruime ervaring en inzet voor politiek zullen hun schouders zetten onder een programma waarbij de nadruk ligt op meer doen.

Gedeputeerde Walter Zeldeloo uit Dilbeek is lijsttrekker en bracht 5 speerpunten naar voren waarrond de provincie volgens de OpenVLD meer kan en moet DOÉN de volgende legislatuur:

1. Meer woningen en bedrijven op minder ruimte (verhogen ruimtelijk rendement)

2. Meer investeren in onze infrastructuur (onze waterlopen, fietspaden, hernieuwbare energie, …)

3. Meer investeren in recreatievoorzieningen én meer promotie van toerisme

4. Meer investeren in veiligheid

  1. Met minder regels en zonder verhoging van de provinciebelastingen

Gedeputeerde Walter Zelderloo uit Dilbeek is lijsttrekker. Gewezen Merchtems schepen Ella De Neve, die nu in Wolvertem woont, krijgt de tweede plaats, gevolgd door provincieraadslid Steven Elpers uit Merchtem. Plaats vier is voor Johan Claus, voormalig schepenin de stad Vilvoorde. Burgemeester Irina De Knop van Lennik staat op vijf. De top tien wordt volgemaakt door Dirk Philips (Zaventem), Jimmy Koppen (Affligem), Micheline Vermeulen (Grimbergen), Tine Bigaré (Halle) en Eva De Bleeker (Hoeilaart).

Meise kiest voor ervaring met voormalig burgemeester Roger Heyvaert op elf. Bob Savenberg, bekend van Clouseau, staat op twaalf, plaatsen 13 tot en met 17 zijn voor Paul Van Den Brande (Wemmel), Martine Vanmackelbergh (Ternat), Peter Maertens (Kampenhout), Rika De Schryver (Liedekerke), Elke Malotiaux (Herne). Europarlementslid Lieve Wierinck krijgt plaats 18.

De lijst wordt geduwd door twee liberale boegbeelden van de regio, federaal volksvertegenwoordiger Luk Van Biesen uit Zemst op plaats 19 en de Merchtemse minister Maggie De Block op plaats 20.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 18 feb 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 07 feb 2019
Devogeleer Emile | 02 feb 2019
Devogeleer Emile | 31 jan 2019
Hugo Devillé | 22 jan 2019
Devogeleer Emile | 18 jan 2019
Devogeleer Emile | 17 jan 2019
Devogeleer Emile | 11 jan 2019

archief