REGIO - Intradura verlengt maatregel van het vroeger starten afvalophalingen

C21

REGIO - Intradura verlengt maatregel van het vroeger starten afvalophalingen

Image1

De afvalintercommunale Intradura, in de westrand van Vlaams-Brabant, verlengt de maatregel van het vroeger starten met afvalophalingen. Tot en met 10 augustus starten de afvalophalingen reeds om 5u, dit is 1 tot 2 uur vroeger dan in normale omstandigheden. 

 

Afgelopen week, sinds donderdag 26 juli, startten de afvalophalingen reeds een uur vroeger. Intradura had deze maatregel ingevoerd in samenspraak met haar medewerkers en dit al zeker tot en met 3 augustus. Maar daar de hitte ook de komende week zal aanhouden, besliste de directie om die maatregel al zeker met een week te verlengen, dus tot en met 10 augustus. 

 

“Onze ophalers en chauffeurs moeten met de nodige veiligheidskledij zoals handschoenen en veiligheidsschoenen, zwaar werk uitvoeren. Met dit weer is dat in de namiddag niet meer verantwoord. Deze maatregel geldt zeker tot en met 10 augustus, maar kan ook daarna nog verlengd worden bij aanhoudende hitte. Onze inwoners houden best onze facebook, website of de communicatiekanalen van onze gemeenten in de gaten. ” klinkt het bij Intradura. Zet dus best je afval de avond voordien al buiten. Zo ben je zeker dat jouw zak of doos op tijd buitenstaat.

 

Voor meer informatie kan je terecht bij Inge D’hoe op het nummer 0499 51 53 01, of via email: afvalpreventie@intradura.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 aug 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 mrt 2024

archief