Brabantse indie popgroep Bosum lanceert nieuwe single Marvin

Brabantse indie popgroep Bosum lanceert nieuwe single Marvin

Bosum_by_z__tapictures-2__large_
 

 Enkele jaren terug ontmoetten vier jonge muzikanten uit de Zennevalei elkaar op de Rockacademie in Halle. Tom Verbeeck (vocals, keys, guitar), Bart Samyn (drums), Elias De Schepper (bass guitar) and Alessio Santoliquido (guitar).uit respectievelijk Alsemberg, Huizingen, Dworp en Halle , besloten een band op te richten die de naam Bosum kreeg.

Sindsdien gieten deze vrienden hun ziel in oprechte tracks die melancholie harmoniseren met feelgood-pop en instrumentale precisie.  De ambities van de band zijn hoog, maar ze werken keihard om deze ook trachten waar te maken.
Zo speelde Bosum al in Het Depot (Leuven) en de Clubzaal van de Ancienne Belgique (Brussel), maar ook voor hen begon het allemaal lokaal , ondergedompeld in de  Leuvense en Halse muziek scene met onder andere optredens in de  Blue Note, Lava Café . De afgelopen tijd hebben ze, mede dankzij deze succesvolle optredens, al een stevige lokale achterban weten op te bouwen . Op social media tikt de teller zo al meer dan tweeduizend Facebook-likes aan!

Hun muziek bracht Bosum al tot in Londen en deze zomer versierden ze ook optredens in Frankrijk en Noord-Spanje. Met de lancering van ‘Marvin’ willen ze nu ook in de rest van België aan populariteit winnen.

De band heeft ook een internationale klepper kunnen strikken om mee te werken aan hun nieuwe single! Voor ‘Marvin’ werkte Bosum namelijk samen met Barry Grint, die eerder ook samenwerkte met Oasis en Radiohead. Grint was zo verantwoordelijk voor de eindafwerking van het nummer, wat gebeurde in zijn studio in het Verenigd Koninkrijk.

Hun single Marvin die op 12 october uitgebracht wordt, is een comfortabel nummer, dat gedragen wordt door een stevige baslijn en helder melodisch klinkende gitaren. Dit combineert Bosum met catchy drums en subtiele synths. Dat alles maakt van het nummer een dromerig, atmosferisch popnummer met melodische grinta en een internationaal karakter


Zanger Tom Verbeeck: “Marvin gaat over de eeuwige liefde die een mens voor een ander kan voelen, zelfs al weet je dat de ander nooit iets goeds voor je betekend heeft of zal betekenen. Wat er ook gebeurt, die giftige liefde draag je als een litteken met je mee – anywhere the wind blows -.”

Voor het nummer Marvin maakte de band ook een bijhorende, wondermooie videoclip, met sfeerbeelden opgenomen in  Duitsland , die op hun YouTube-pagina te bekijken valt.

https://www.youtube.com/watch?v=xCaseSE2ZGw&feature=youtu.be

 http://Facebook.com/Bosumofficial

http://bosumofficial.com


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 okt 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 13 dec 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 10 dec 2018
Guido Van Cauwelaert | 21 nov 2018
Guido Van Cauwelaert | 21 nov 2018
Marc Colpaert | 20 nov 2018

archief