Saffoxy band brengt hun 1ste CD uit . Saffoxy for friends

Saffoxy band brengt hun 1ste CD uit . Saffoxy for friends

1
 
Dsc_9874__large__02
 
Promo_cd_pers_brunch_kasteel_huizingen
 

 Na amper een jaar van intense samenwerking met de nieuwe zangeres Nathalie Demol kondigt De Saffoxy band de geboorte aan van hun 1ste full CD : Saffoxy for friends.

Saffoxy band blijft een buitenbeentje in de Vlaamse showbiz – Naast de brunches in het Kasteel domein van Huizingen , de talloze verjaardag en pensioenvieringen  verzorgen zij steeds in ambiance diverse muzikale evenementen. Van jaarmarkten tot verenigingsfeesten.

Deze band met een hoog aanstekelijk entertainment gehalte werkt steeds vernieuwend. Rakend en recht uit het hart zorgen zij voor onvergetelijke momenten in vreugde en blijdschap.

Door de diverse settings verder uit te bouwen en hun eigen nrs groeien zij stilaan naar een vaste waarde in Vlaanderen muziekland. Tevens wordt er werk gemaakt om nu stilaan ook Wallonië aan te boren. Zeker gezien naast hun Nederlands en Engelstalig ook hun sterk Franstalig repertoire. Een speciaal repertoire werd tevens op poten gezet om verzorgingscentra en rusthuizen een blij en hartverwarmend moment te schenken.

Op zondag 28 okt 2018 : tevens CD voorstelling op brunch Kasteel domein van Huizingen- vanaf 11u30 tot 16u, Waarop iedereen welkom is, enkel op reservatie op het nummer 02/361,37,26.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 19 mei 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 13 mei 2019
Devogeleer Emile | 25 apr 2019
Devogeleer Emile | 24 apr 2019

archief