REGIO - " Open kaart met Kris Baert" met nabeschouwingen over de verkiezingen 2018.

REGIO - " Open kaart met Kris Baert" met nabeschouwingen over de verkiezingen 2018.

Dsc_6395_01__large_
 
Dsc_6377_01__large_
 
Dsc_6384_01__large_
 
Dsc_6390_01__large_
 
Dsc_6391_01__large_
 
Dsc_6398_01__large_
 
Dsc_6403_01_01__large_
 

 Het was uitermate druk maandagavond in de studio van Stadsradio Halle. Kris Baert presenteerde voor één keer geen ‘Bloed, Zweet en Tranen’  maar wel een speciale verkiezingsuitzending. Het werd een ‘Extra Open Kaart’ met een resem aan politici uit Halle en omgeving. Zowel winnaars als verliezers passeerden de revue in een behoorlijk duizelingwekkend tempo. Kris fileerde met hen drie uur lang de voorbije gemeenteraadsverkiezingen.

Burgemeester Dirk Pieters van Halle opende, met nogmaals de bevestiging dat hij het na een pijnlijke verkiezingsnederlaag definitief voor bekeken houdt. Na hem kwam Marc Snoeck van Sp-a ietwat geheimzinnig uit de doeken doen hoe de kaarten in Halle momenteel liggen. Hij zit in volle coalitiegesprekken en kon daardoor het achterste van zijn tong niet laten zien, hoezeer Kris Baert ook peuterde.. Jongerenkandidaat Rogier Lindemans van NVA vertelde hoe blij hij wel was met de uitslag van zijn partij in de Mariastad. Daarna kwamen in ijltempo nog een pak mandatarissen op de studiostoel zitten. Stuk voor stuk tevreden politici vanwege een persoonlijke of partijgebonden overwinning. Luc De Coninck (STPLeeuw), Anne Sobrie (STGRode), Eddy Timmermans (Pepingen), Geert De Cuyper (Lennik), Hugo Vandaele (Beersel) en Michel Doomst (Gooik). Kris belde ook nog met stemmenkanon Kris Poelaert uit Herne. Die behaalde daar net geen 80 procent van de stemmen. En tenslotte liet Baert ook nog twee interviews horen vanuit Dilbeek. Luc Deleu en Stefan Plateau lieten hun licht schijnen over een mogelijke samenwerking daar met NVA. De studio van Stadsradio Halle liep pas leeg tegen negen uur. Presentator Kris Baert was uitermate tevreden met de manier waarop de politici zich kwamen aanbieden. De meesten zeer open en opgewekt. Alleen Dirk Pieters liet een geslagen indruk. Hij slaat de deur van de Halse politiek voorgoed achter zich dicht. De toekomst van Halle ligt nu in andere handen.. Maar in welke? Dat wordt de komende dagen duidelijk. Volgende week maandagavond praat Kris Baert weer twee uur lang ‘Bloed,Zweet en Tranen’ aan elkaar, van zes tot acht. Dan heeft hij hèt wielerfenomeen van ons land Remco Evenepoel te gast in de gebouwen van Carro-Bel in Ternat. Dat wordt dus alweer twee uur boeiende radio. Want iedereen wil toch wel horen hoe het Evenepoel echt vergaat en hoe hij omgaat met al dat succes!

Je kan steeds de uitzendingen herbeluisteren via de website van Stadsradio Halle.   http://www.stadsradio.be/index.php/programma-s/bloedzweetentranen


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 okt 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 jan 2021
Roger Swalens | 17 jan 2021
Sam Herremans | 13 jan 2021

archief