REGIO - Fondsenwervingsevent voor webcam project dienst neonatale UZ Brussel

REGIO - Fondsenwervingsevent voor webcam project dienst neonatale UZ Brussel

Affiche-fb2
 

Een jaar geleden vroeg het UZ Brussel aandacht voor de sociale situatie van ouders met een vroeggeboren kind. De dienst neonatale neemt hun medische verzorging en de begeleiding op zich. De ouders en familie kunnen hun pasgeboren iedere dag slechts even bezoeken. De afstand, de ongerustheid en de onzekerheid wegen op het gezin.

 

Het UZ Brussel ging op zoek naar een oplossing. Ieder bedje werd uitgerust met een webcamera zodat de ouders en eventueel de familie via een smartphone, een tablet of de computer op een beveiligde manier hun pasgeboren 24/7 kunnen zien. Dit uniek project in België kon op heel wat pers belangstelling rekenen o.a. VTM en VRT.

 

Ook dit jaar organiseren we een event op 17 november, toevallig op jaarlijkse dag van de prematuren. Lions club Brussel Graaf van Vlaenderen ontvangt jullie in de showroom van Volvo Sterckx te Halle met een aperitiefje. Vervolgens kan u genieten van een assortiment van kaas en fijne vleeswaren, en een dessert (€ 30). Tot slot zal Mister DJ zorgen voor een spetterende party.

 

De volledige opbrengst van dit event dient om de prefinanciering van dit project terug te betalen.

 

Wij, Lions, zetten onze schouders onder dit project. Toon jullie goed hart en steun dit project. U kan zich inschrijvingen via info@graafvanvlaenderen.be. Indien u verhinderd bent, dan kan u ook één of meerdere steunkaarten (€ 10) kopen.

 

Oprechte dank vanwege de ouders en families, de dienst Neonatale UZ Brussel en de leden van Lionsclub Brussel Graaf van Vlaenderen. Bankrekeningnummer: BE19 0018 1303 7912.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 nov 2018
Olaf Feldberg
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 15 jul 2019
Roger Swalens | 14 jul 2019

archief