REGIO – Tuincenter Groendekor is klaar voor een Kerstboom naar ieders wens

C21

REGIO – Tuincenter Groendekor is klaar voor een Kerstboom naar ieders wens

Dsc_6329__large_
 
Dsc_6092_01__large_
 
Dsc_6333__large_
 
Dsc_6342__large_
 
Dsc_6359__large_
 
Dsc_6371__large_
 
Dsc_6370_01__large_
 
Dsc_6378_01__large_
 
Dsc_6392__large_
 
Dsc_6395__large_
 
Dsc_6406__large_
 
Dsc_6415__large_
 
Dinner_show_3
 
Dsc_6442__large_
 
Dsc_6498__large_
 
Dsc_6503__large_
 
Dsc_6097_01__large_
 
Dsc_6115_01__large_
 
Dsc_6158__large_
 
Dsc_6160__large_
 
Dsc_6171_01__large_
 
Dsc_6398_01__large_
 
Dsc_6468_02__large_
 

 Sinterklaas is net vertrokken richting Spanje en maakt plaats voor zijn vriend de Kerstman. Wie Kerst zegt, zit samen met vrienden en familie feestelijk te vieren rond de kleurrijke versierde kerstboom. Bij het tuincenter Groendekor in Sint Pieters Leeuw vindt iedereen de gepaste kerstboom om de woonkamer in de feeststemming te brengen.

Sinds de zestiende eeuw wordt de kerstboom gebruikt als kerstversiering, deze traditie is waarschijnlijk begonnen in buurland Duitsland. Versieringen met kaarslicht kwam er in 1800 maar om praktische en veiligheidsredenen zijn deze ondertussen vervangen door kunstlichtjes. Tegenwoordig wordt de boom op vele manieren gedecoreerd, vaak afhankelijk van de trends die heersen. Bij tuincentrum Groendekor staan een paar van die trends opgesteld om de klanten zoveel mogelijk van dienst te zijn bij het kiezen van de gepaste decoratie voor hun kerstboom.

Dinner Show:

Dit is het kleurijk en theateraal hoofdthema waarbij het paars en goud de show stelen. Geinspireerd op talloze verhalen van de Gelaarsde Kat tot Alice in Wonderland. It's showtime en tijdens dit geweldige spektakel voel je reeds de spanning voor wat komen zal. Om de aandacht te trekken bij dit spektakel worden bepaalde punten zorgvuldig verlicht, zoals een spot op het theater. Grote kleurrijke boeketten staan op tafel. Nog even en dan begint de show.

Taste of Christmas:

Het thema 'Taste of Christmas' zet het kerstdiner centraal. Één van de belangrijkste momenten tijdens de Kerstdagen. Dit klassiek kerstthema werkt met de traditionele kleuren, rood, goud en groen, maar verwerkt hierin ook voor de lichtheid een elegante tint van parel en roos.

Winterevent:

Het is een landelijk stoer robuust buitenthema met twee nieuwe kleuren steel blue, een licht grijze staalblauw en de terugkeer van warm roest bruin.

In Harmony:

Een thema dat ontsnapt aan alle drukte. Ingetogen decoratie, waar de kleuren wild rose en stone grey centraal staan. De decoratie is licht en comfortabel, er wordt een warme en zachte gloed verspreid. Verstild indoor thema met een eenvoudig luxe uitstraling.

Morning Walk:

Het thema is landelijk winters, besneeuwd en bevroren, met een hint van ochtendgloed ( oker/oranje). Het is een ingetogen kleurenpalet, dat een warme uitstraling geeft.

Waiting for Christmas:

Een vernieuwd traditioneel rood/wit thema dat dit jaar weer met het vertrouwde rood/groene kleurenpallet werkt, maar toch heel vernieuwend is door het gebruik van de nieuwe blauw groene kleur.

More Then Green:

Modern landelijk thema waar natuur de hoofdrol speelt met wat toevoeging van wat luxe.

De keuze van een kerstboom wordt vooral bepaald door de houdbaarheid van de naalden, de geur en de vorm. Om veel plezier te hebben van een echte geurende kerstboom, kies een frisse boom, bij voorkeur een Nordman.

Ook een kunstkerstboom is ideaal om jaarlijks opnieuw te gebruiken. Er zijn tegenwoordig kunstkersbomen die bijna niet van een echte te onderscheiden zijn.

In tuincenter Groendekor vind men zeker de geschikte kerstboom, echte/of kunstboom in alle kleuren en alle maten.

KERSTMAN BEZOEKT DE KERSTSHOW:

Hohoho, het is weer tijd dat de Kerstman zijn huis uit het hoge Noorden verlaat. Tijdens het weekend van 15 en 16 december komt de Kerstman elke namiddag langs bij tuincenter Groendekor.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

| 24 apr 2024
Marc Sluys | 22 apr 2024
Marc Sluys | 19 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024

archief