Luxe Bier- & Burgerfestijn 2019 - De Kastaars

Luxe Bier- & Burgerfestijn 2019 - De Kastaars

Kastaars
 

 Net als ieder jaar zorgt uw favoriete Halse voetbalvereniging, De Kastaars, weer voor een spetterend en bijzonder lekker eetfestijn voor jong en oud!

Al verscheidene jaren proberen zij met hun concept, Luxe Hamburgers met aangepaste bieren en wijnen, zoveel mogelijk mensen uit Halle en omstreken uit te nodigen om samen met hen er weer een spetterend festijn van te maken. 

Ook dit jaar willen zij jullie daarom ook van harte uitnodigen in zaal 't Lindegroen, Jozef Degelaenstraat 1, 1501 Buizingen.

Wanneer wordt u verwacht? Op vrijdag- en zaterdagavond 1 & 2 maart 2019.Ieder jaar proberen ze innovatief te blijven en nieuwe burgers op de menu te plaatsen alsook hun eetkermis naar een hoger niveau te tillen. Maar van 2 dingen kan u op aan: De Hamburgers blijven nog steeds gemaakt van top Angus Beef en de voltallige ploeg zal ten alle tijden klaarstaan om u met de glimlach op uw wenken te bedienen.

Link naar Facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/822967598042340/


 

Maar !! Dat is nog niet alles ....

De Kastaars organiseren tevens voor jong en oud een leuke Quiz "De Slimste Kastaar 2019". Hiervoor hoef je helemaal geen Quiz-expert te zijn, enkel een ploegje van 4-5 personen samen te stellen, ons een mailtje te sturen met jullie ploegnaam en na de overschrijving van 25 euro / ploeg kunnen jullie gewoon jullie voeten onder tafel schuiven en volop meegenieten van enkele leuke breinbrekers! Deze Quiz vindt plaats op dezelfde datum & locatie en zal omstreeks 21u aanvatten.

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar dekastaars@hotmail.com en wij reserveren jullie zelf een tafeltje om vooraf aan de Quiz een lekkere burger te komen opsmikkelen. Op deze manier hoeven jullie zich niet te haasten maar kunnen jullie gewoon rustig achterover leunen en een volledige avond met drank, eten en entertainment tegemoet gaan. En wie weet zelf met een mooie prijs...

Kan u jammer genoeg zelf niet, maar kent u iemand die zot is van Burgers en/of Quizzen? Aarzel zeker niet om onze mail of link naar hem/haar door te sturen.

Wij verwachten jullie met open armen!!


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 feb 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 05 dec 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 27 nov 2019
Roger Swalens | 13 nov 2019

archief