Vzw De Poel neemt deel aan de 100kmRUN van Kom Op Tegen Kanker (KOTK)

Vzw De Poel neemt deel aan de 100kmRUN van Kom Op Tegen Kanker (KOTK)

Depoel_wafels
 
Depoel_wafels_2
 

Vzw De Poel neemt deel aan de 100kmRUN van Kom Op Tegen Kanker (KOTK). De RUN wordt gelopen op 24 maart door 4 vrouwelijke collega’s, waarbij zij als loopteam fondsen ophalen voor kankeronderzoek.

Velen van onze collega’s en cliënten weten wat de ziekte kan teweegbrengen en hebben dit van dichtbij meegemaakt. Hierdoor wouden onze gasten samen met enkele medewerkers van De Poel dit fundraising-project graag in handen nemen. Het houtatelier in Sint-Pieters-Leeuw heeft 90 sfeerlampjes gemaakt en verkocht; in de bakkerij van Sint-Genesius-Rode werden honderden hartenkoekjes gebakken en verkocht op Valentijnsdag.

Vzw De Poel is fier dat het de gasten van beide groepen is gelukt om hele mooie lampjes en lekkere koekjes te kunnen opleveren en daarmee ook het startgeld van het loopgroepje te kunnen verzekeren. Het is ons engagement om onze cliënten gelukkig te maken en hen aan te moedigen om bij te dragen aan activiteiten en projecten, op regionaal of ruimer vlak. Dat we deze keer samen met hen ook het sociaal doel van kankeronderzoek kunnen steunen, geeft ons allen een warm en goed gevoel.

Vzw De Poel

De Poel is een welzijnsgerichte sociale onderneming, die zorg biedt en zó veel meer aan volwassenen met een beperking. 

Ons zorgaanbod is divers, vernieuwend en op maat van elke gast. Onze organisatie telt intussen ruim veertig levensjaren waarin we zijn uitgegroeid tot een onderneming die ruim tweehonderd gasten met zorg begeleidt op vijf campussen in de brede regio rond


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 feb 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 15 jun 2019
Devogeleer Emile | 14 jun 2019
Devogeleer Emile | 13 jun 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 06 jun 2019

archief