REGIO - SCALE DOGS ZOEKT  gastgezinnen voor lange en korte opvang

REGIO - SCALE DOGS ZOEKT  gastgezinnen voor lange en korte opvang

2019-03-25_blindengeleidehonden_op_bezoek__5_ab
 
2019-03-25_blindengeleidehonden_op_bezoek__42_ab
 

Laten we van onze streek een streek maken met een hart voor geleidehonden en zo mensen met een visuele beperking een leven geven met een grotere zelfstandigheid.

 

KOM LANGS EN MAAK KENNIS MET ONS OP de lentewandeling op 5 MEI 2019 

 

Inschrijven kan je op info@scaledogs.be . Of bel Tel: 0473-30.24.27 – 02-660 77 56 . Bezoek even onze webpagina http://www.scaledogs.be/nl  of volg onze facebookgroep.

 

Scale dogs is een vereniging een vzw, die geleidehonden opleidt en ze gratis ter beschikking stelt van mensen met een visuele beperking. De opleiding van een hond kost 25 000 euro . De opleiding van een geleidehond , duurt 2 jaar. En daarom zijn we op zoek naar JOU! We zoeken gezinnen voor LANGE opvang. Dit betekent, dat de puppy bij jou komt vanaf 8 weken en bij jou in het gezin opgroeit en zoveel mogelijk dingen meemaakt en beleeft. Er zijn op dit moment pups geselecteerd en die hebben binnenkort een warme en fijne opvang nodig. Hierin krijg je de hulp van de trainers. De pup gaat regelmatig met jou naar de puppyklas , waar je de nodige instructies krijgt. We zijn ook op zoek naar gezinnen voor KORTE opvang. Dit houdt in dat de pup of hond bij jou kan komen verblijven , wanneer het gastgezin voor lange opvang  er even niet is, bv. Op vakantie gaat . Dit kan een weekend of een weekje zijn. En we zijn ook op zoek naar BOARDERGEZINNEN, die een geleidehond in opleiding( 1,5jr) een opvang geeft voor en na de trainingen. Dan komt de hond tijdens de week bij jou in het gezin , na de lessen relaxen en gaat hij tijdens het weekend terug naar zijn gastgezin.

 

Laten we ons hart spreken en van onze streek een streek met hart voor geleidehonden maken.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 apr 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 26 mei 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 16 mei 2020
Roger Swalens | 13 mei 2020

archief