ANDY SWINGSTAR BRENGT ZOMERSE AMBIANCE MET ‘BIKINI’

ANDY SWINGSTAR BRENGT ZOMERSE AMBIANCE MET ‘BIKINI’

Andy_swingstar
 

Voor het zevende jaar op rij trokken heel wat luisteraars van Stadsradio Halle richting Spanje. Zanger Andy Swingstar zorgde daar maandagavond meteen voor een primeur. In El Templo, de discotheek van Hotel Palm Beach stelde hij er zijn tweede solosingle voor. Ruim 2 jaar na zijn debuut “Ik schrijf je naam” pakt Andy uit met het zomerse “Bikini”.

Met zijn splinternieuwe single ‘Bikini’ gaat Andy Swingstar verder op de ingeslagen weg van stevige meezingers die tot nu toe zijn succesvolle zangcarrière typeerden. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat hij zijn eerste single ‘Ik schrijf je naam’ uitbracht, wat niet betekent dat hij al die tijd stil zat, want Andy heeft een goed gevulde optredens-kalender, wat hij voor een groot stuk te danken heeft aan het feit dat hij ondertussen gekend is als een volwaardige ambiancemaker.

Net als bij de vorige single deed hij beroep op Christophe Severs die voor arrangementen, opname en productie zorgde en samen met Anneke van Hooff tekende voor muziek en tekst van ‘Bikini’, dat op dit moment ook weerklinkt in Benidorm, waar Andy deze nieuwe single voorstelde aan fans en vrienden die meereisden.

Niet alleen alle aanwezigen in Spanje kregen de eerste luisterbeurt cadeau; ook de luisteraars van de Stadsradio kregen de primeur mee via de live uitzending.


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 17 jan 2021
Roger Swalens | 17 jan 2021
Sam Herremans | 13 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief