Kunsten Bo(!)s des Arts feestelijke en culturele ontmoeting op zondag 19 mei in kasteelpark Lembeek

Kunsten Bo(!)s des Arts feestelijke en culturele ontmoeting op zondag 19 mei in kasteelpark Lembeek

Dsc_4873_01_01__large_
 
Dsc_4860_01__large_
 
Dsc_1147__large_
 
Dsc_4866_01__large_
 

Op zondag 19 mei organiseren de culturele centra van Halle, Beersel, Itter, Tubeke, Kasteelbrakel, Rebecq en het cultureel centrum van Waals Brabant “Kunsten Bo(!) des Arts” in het kasteelpark in Lembeek.

KUNSTEN BO(!)S DES ARTS is de feestelijke en culturele ontmoeting tussen Vlamingen en Walen. Iedereen, Nederlandstalig en Franstalig, wordt die dag uitgenodigd om te wandelen door het park van Lembeek, waar 22 artiesten maar liefst vijftig voorstellingen en workshops aan u voorstellen. In deze prachtige groene omgeving kan u dansen, concerten bijwonen, acrobaten en kunstenaars aanschouwen, enz.

Met dit evenement trachten de organisatoren de Nederlandstalige en Franstalige gemeenschap te verenigen door een artistiek parcours uit te stippelen langsheen de taalgrens, dé plek die beide gemeenschappen met elkaar verbindt.

Een vijftigtal Vlaamse en Waalse artiesten brengen gedurende één namiddag een knap, artistiek programma, akoestische concerten, beeldende kunst, poëzie, comedy, circus, theater, animatie en acts voor kinderen. Al deze opvoeringen zijn die dag gratis meermaals te bekijken tussen 13u en 18u.

Ontdek ook het lekkers uit de streek, de bar biedt bieren van Brasserie Lefebvre (Floreffe, Barbar, Manneken Pils) en brouwerij Boon (geuze, kriek) en Osmos beer, een biologisch bier, zonder alcohol, gebrouwen in Waterloo.

Ontdek ook het bier met fijne bubbels van de brouwerij uit Waals Brabant. Deze brouwerij op wielen, gemaakt in Tubize, is de kleinste van België!

Voor tussen door is er rijstpap, mattentaart en ijs van de Ferme Saint Hubert (Hennuyéres) en ‘Un dimanche á la campagne’ is een vereniging uit Rebecq. Zij bieden stages voor kinderen aan met zoals workshops en initiaties over koken met wilde planten. Iedereen krijgt de kans hun bereidingen op basis van wilde planten te proeven!

Het volledige programma is te vinden op www.kunstenboisdesarts.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mei 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 26 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 16 mei 2020
Roger Swalens | 13 mei 2020

archief