“SCHACHTESHOFFEESTEN” jaarlijkse traditie voor het goede doel.

C21

“SCHACHTESHOFFEESTEN” jaarlijkse traditie voor het goede doel.

Yolande_feest
 

Op zaterdag 29 juni vanaf 16u vindt in de hoeve van Yolande en Michel Van Schaftingen-Bielaer de elfde editie van de “Schachteshoffeesten” plaats voor het goede doel. Vanaf 16 uur kan je aanschuiven aan de grote hoevebarbecue, aangevuld met animatie voor groot en klein. De vzw Schachteshoffeesten mocht afgelopen jaar meer dan duizend bezoekers ontvangen die genoten van de lekkere barbecue met vlees gekweekt op de hoeve van Yolande en Michel.

Naast de barbecue kan je doorlopend aanschuiven aan de champagnebar en genieten van optredens van Irish Dance Troupe ‘Taradance’, en de Merchtemse Steltenlopers. De sportievelingen kunnen er deelnemen aan een bewegwijzerde wandeling van 5 km georganiseerd door PASAR. Of een tocht met paard en kar van ‘Stoeterij Diepensteyn (Palm), voor de kinderen is er dan een springkasteel, clown, grimeren, verkoopstandjes, enz...

Tijdens de feesten is er de kinderverkiezing van het “knapste boerke en boerinneke”.

Ook van deze editie van de “Schachteshoffeesten” zal de vzw de opbrengst schenken aan een goed doel, dit jaar werd gekozen voor de vzw “TO WALK AGAIN”.

Deze vzw werd opgericht door triatleet Marc Herremans, een van de meest bekende Belgisch triatleet die deel nam aan verschillende ironman wedstrijden.

Door een val met de fiets tijdens een training op het eiland Lanzarote op 28 januari 2002, raakte Marc Herremans verlamd en kwam hij in een rolstoel terecht.

Onverdroten heeft hij zijn sportcarrière niet stopgezet, maar is triatleet gebleven, met behulp van een voor zijn handicap omgebouwde fiets voor het lopen en fietsen en door alleen met de armen te zwemmen strijdt hij mee in aparte triatlons. In 2003 reed Herremans de Ironman in Hawai van start tot finish uit.

Marc Herremans startte de organisatie ‘To Walk Again’, die onderzoek doet naar ruggenmergletsels.

Wie dit prachtig initiatief wil steunen schrijft zich nu in voor deze elfde editie van de Schachteshoffeesten, of koopt ter plaatse een kaartje om aan te schuiven aan de lekkere barbecue.


 

Kaarten Barbecue: volwassenen in voorverkoop kost 15 euro/ de dag zelf aan de kassa 18 euro.

Kinderen betalen in voorverkoop 10 euro/  12 euro aan de kassa. Er is gratis parking voorzien.

Kaarten zijn te verkrijgen bij:

* ‘t Schachteshof, Hogerheistraat 36 te 1880  Kapelle-Op-Den-Bos

* Eric Bosmans, Vollickstraat 21 te Brussegem

* De nieuwe Schoofzak, Paddegatstraat 112 te Nieuwenrode

* Sarah Wouters, Birrebeekstraat 26 te Nieuwenrode

* ReZoka, 0475.63.37.51 of dina@rezoka.be


Inlichtingen: 0496.23.69.61  Gelegenheidsadres ‘t Schachteshof – Hogerheistraat 36 in 1880 Kapelle-Op-Den-Bos.

De vele vrijwilligers zullen er alles aan doen om ook van deze elfde editie een succesvol feest van te maken voor iedere bezoeker die komt genieten al het lekkers.


 


 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 mrt 2024

archief