Priska Suys uit Halle mee in de finale van Miss de Luxe

Priska Suys uit Halle mee in de finale van Miss de Luxe

Sh2_4307__large_
 
Sh2_4376__large_
 
Speciaal_2__large_
 
Sh2_3112__large_
 
Sh2_3153_01__large_
 
Sh2_3228__large_
 
Sh2_4321__large_
 
Speciaal_3__large_
 

Priska Suys (37 jaar jong) en woonachtig in Halle neemt op 30 november 2019 deel aan de finale van de titel Miss de Luxe in zaal Montovani in Oudenaarde. Met haar zoontje van 14 jaar vormt ze een mooi gezinnetje.

Priska neemt deel aan de verkiezing van Miss de Luxe dank zij een paar vriendinnen die haar hadden voorgesteld om ook eens deel te nemen aan dergelijke verkiezing, het was in het begin even nadenken, voornamelijk door haar leeftijd, de tatoeages en dat ze een zoontje heeft die graag bij de mama is. Na veel twijfelen, en bezoekjes aan de site van de organisatie werd dan toch de stap gezet, en was de inschrijving een feit. Iedereen kan/kon deelnemen tussen de 18 en 55 jaar, alsook met maatjes 36 – 42.

Op 6 april 2019 was er de eerste casting, na enkele vragenrondes van de jury leden mocht Priska mee in het avontuur stappen als finaliste.

 “Waarom ik nu vooral deelneem, is vooral voor mijn eigen zelfvertrouwen en alsook nieuwe toffe mensen leren kennen. Maar Miss de Luxe zet zich ook in voor het goede doel ‘Make a Wish’ en daar wil ik dolgraag mijn steentje bijdragen. Ik verkoop voornamelijk dozen wafels (vanille en chocolade) aan 5€ per doos en die opbrengst gaat integraal naar ‘Make a Wish’ om kinderen te helpen die een levensbedreigende ziekte hebben om hun droom of wens in vervulling te kunnen waarmaken.” aldus finaliste Priska.

Iedereen kan stemmen op Priska via: SMS naar 6045 MDL 03. Het kost 1 euro per bericht maar ook dit gaat integraal naar het goede doel. Op 30 november 2019 volgt de grote finale in de zaal Montovani in Oudenaarde.

“Samen met mijn prachtige medefinalisten kijken we er enorm naar uit. We zijn een super leuke groep, allemaal top meiden die met trots hun finalistenlintje dragen. Onze top 3 van huidige Miss 2019 en de 2 eredames zijn een grote voorbeeld voor de kandidaten en steun tijdens dit leuke avontuur. Alsook de organisatie en de volledige crew zijn geweldig, het voelt als een familie” vertelt Priska.

Nu nog massaal wafeltjes bestellen en niet vergeten heel belangrijk de SMS naar 6045 MDL 03.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 sep 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 13 feb 2020
Roger Swalens | 05 feb 2020
Roger Swalens | 02 feb 2020

archief