HALLE - Colruyt lanceert de Clipeez

HALLE - Colruyt lanceert de Clipeez

Clpeez
©Colruyt lanceert de Clipeez.
 
Colruyt gaat in  heel het land  zes miljoen ‘Clipeez’ uitdelen aan de Colruyt-supermarkten.

 Colruyt zocht een goedkopere manier om de winkelkarren te ontsmetten. “Ook nu de coronamaatregelen versoepelen, blijft de veiligheid van onze klanten en medewerkers een topprioriteit”, zegt regiodirecteur Geert Gillis van Colruyt. “Alle voorzorgsmaatregelen blijven dus van kracht. Want de laagste prijs garanderen, doen we onder andere door onze kosten zo laag mogelijk te houden.”  De Clipeez zijn blijkbaar in de eerste plaats bedoeld als kostenbesparing.

 
In een later stadium plaatst Colruyt in alle winkels hygiënepunten met een handpomp en spuitbussen waar klanten hun handen en winkelkar kunnen ontsmetten wanneer ze hun handvaten niet bijhebben.
 Clics Toys uit Wuustwezel heeft volgens Colruyt met de Clipeez een hulpmiddel om contact met de winkelkar te vermijden. Het zijn afneembare en herbruikbare handvaten die klanten op het handvat van hun winkelkar kunnen klikken, zodat ze de kar zelf niet meer moeten aanraken. Na het winkelbezoek klik je de handvaten van de winkelkar. De medewerkers die aan de ingang de winkelkarren ontsmetten, delen vanaf deze week de handvaten uit aan de klanten”.
 
Afwasbaar
 
In totaal worden zes miljoen Clipeez uitgedeeld aan de klanten. De verdeling gebeurt regio per regio en tegen eind juli moeten alle klanten een set hebben.  De streek rond Halle komt het eerst aan de beurt. Vanaf dit najaar wordt de Clipeez ook verkocht in de winkels. De handvaten zijn honderd procent recycleerbaar en herbruikbaar. Ze kunnen in de afwasmachine of met water en vloeibare zeep gereinigd worden.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jun 2020
Roger Swalens
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 sep 2020

archief