REGIO - Provincie deelt mee hygiënepakketten uit voor zorgeloos zomerkamp

REGIO - Provincie deelt mee hygiënepakketten uit voor zorgeloos zomerkamp

Auto-1
 

De provincie Vlaams-Brabant deelt deze week hygiënepakketten voor het jeugdwerk uit in haar uitleenposten van Asse en Bekkevoort.

 

De Ambrassade deelt in heel Vlaanderen hygiënepakketten, gesponsord door Colruyt en met de steun van de Vlaamse overheid, uit aan het jeugdwerk.

 

Zo’n hygiënepakket bestaat uit is een materiaalkit bestaande uit mondmaskers, allesreiniger en handgel, en is bedoeld voor één bubbel van 50 personen voor 10 dagen.

 

“De bedoeling van deze hygiënepakketten is om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en jongeren en jeugdwerkers een zorgeloos zomerkamp te bezorgen”, zegt Ann Schevenels, gedeputeerde voor de uitleendienst. “We steunen dit schitterend initiatief door 2.100 tal pakketten te verspreiden via onze uitleendienst”.

 

Een twintigtal vrijwilligers staan in de week van 23 tot en met 26 juni de medewerkers van de provinciale uitleenposten in Asse en Bekkevoort bij de hygiënepakketten te verdelen, 1.300 in Asse en 800 in Bekkevoort, aan jeugdverenigingen, jeugdverblijven, speelpleinwerkingen en andere jeugdwerkinitiatieven.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jun 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 sep 2020

archief